Produse Lambre pentru machiajul tenului


Buna dragilor,

Daca in articolul trecut am vorbit despre machiajul ochilor cu produsele de la Lambre, acum aducem in discutie si doua produse pentru un ten mat, un must have vara, daca nu vrem sa ne trezim ca ne-a curs machiajul pe haine de la caldura.

In ordine cronologica, am inceput cu Baza de machiaj Supreme Mat&Smooth, o baza de machiaj care promite atat matifierea, cat si hidratarea tenului. Am fost tare curioasa sa vad daca un produs poate sa faca doua lucruri aparent opuse in acelasi timp, si mare mi-a fost mirarea sa vad ca se poate. Acest produs este siliconat, si se intinde foarte bine pe ten, lasand un ten uniform, numai bun de aplicat si cel mai incapatat fond de ten pe el. Comparand situatiile in care am folosit acest primer cu cele in care l-am omis, am vazut diferente intre ele, asa ca m-am convins ca este un pas important atunci cand vreau sa am un machiaj care sa se aplice mai bine pe ten si sa fie mai rezistent.





Am incercat Pudra matifianta compacta Lambre si recunosc ca inainte de evenimentul Bucovina Beauty Event, nu prea intindeam mana dupa pudra de fata. Am descoperit insa ca pentru un machiaj complet, care sa se vada bine pe ten si sa si reziste, ar fi ideal sa nu sar acest pas, asa ca asta am facut. Pudra are un gramaj de 9 grame, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si este disponibila in 4 nuante: 01 Creamy Natural, 02 Nude, 03 Natural Beige si 04 Warm Beige. Eu am nuanta 03 Natural Beige, ma asteptam sa fie destul de inchisa, insa m-a suprins.

Stiti deja ca eu sunt alba, asa ca e mai greu sa gasesc produse destul de deschise la culoare pentru mine, iar cam toate BB creamurile si fondurile de ten pe care le detin sunt in aceeasi nuanta deschisa. Vara ma mai bronzez putin, asa ca aceasta pudra, mai inchisa cu vreo 2 nuante decat tenul meu, a reusit sa imi aduca tonul fetei la aceeasi culoare cu restul corpului, lucru ce ma bucura mult. Ca si produs in sine, ambalajul este de vis, si arata ca o bijuterie, cu siguranta. Imi place foarte mult ca are si o oglinda mare si un buretel pentru aplicarea pudrei, foarte util, si este compacta, deci pot sa o iau cu mine in geanta fara nicio problema. Pudra matifiaza foarte bine tenul si lasa tenul aratand bine pentru vreo 4-5 ore, acest aspect depinzand si de temperaturile de afara. Folosita cu moderatie, nu usuca tenul si ii da un aspect placut. Daca se intampla, in exces de zel, sa aplic prea mult produs pe ten, ma folosesc de un spray de fixare sau o apa termala, si situatia devine foarte repede la normal.




Voi folositi baza de machiaj si pudra matifianta? Le-ati incercat pe cele de la Lambre?

Kiss Kiss.

Share:

22 comentarii

  1. Baza de machiaj nu folosesc, dar pudra matifianta este prietena mea cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baza este super, e descoperirea anului! Nici pudra nu e mai prejos

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu folosesc pudra dar aceasta arata tare bine! imi place sa le miros, au un aer asa... desuet :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra matifiantano vreau neaparat. Cred ca s.ar potrivi de minune tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut la o prietena produse Lambre si spunea ca ii plac foarte mult! Cred ca o sa vreau si eu sa-mi iau ceva, de exemplu pudra matifianta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu folosesc cu regularitate baza si pudra, nici o zi fara ele, iar acestea fac minuni pe tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  7. Folosesc de regulă pudra, dar nu am folosit produsele Lambre.
    Descrierea din articolul tău m-a convins că ar trebui să mi le procur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Baza de machiaj n-am incercat niciodata. Chiar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Caut un primer nou si aceste doua caracteristici- de matifiere si hidratare suna foarte bine incat cred ca am gasit in sfarsit ceea ce imi doream.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar sunt in cautarea unui primer bun si am sa-l incerc si pe acesta de la Lambre

    RăspundețiȘtergere
  11. Pudra imi face cu ochiul! Arata foarte cute!

    RăspundețiȘtergere