Produse Apidava pentru un ten curat si hidratat


Buna dragilor,

Stiti deja, daca ma urmariti de ceva vreme, ca nu prea ma dau in vant dupa produsele apicole. Nu ma prea incanta gustul lor, insa nu neg niciodata proprietatile pe care le au aceste produse asupra pielii mele, asa ca nu as zice niciodata pas la produse de ingrijire cu astfel de ingrediente benefice asupra pielii.

Ultimele produse din aceasta categorie pe care am avut sansa sa le incerc sunt cele de la Apidava, si anume gommage-ul cu miere si argila si masca nutritica cu miere, argila si laptisor de matca.




Gommage-ul cu miere, argila si extract de samburi de masline vine intr-un ambalaj de tip borcanel, de 50 de ml, cu o valabilitate de 6 luni de la deschidere. Are o culoare alb-untoasa, cu niste particule fine, albastrui in el. Nu contine parabeni, alcool si nici coloranti, insa are ca si ingrediente, pe langa cele prezentate mai sus si ulei de jojoba, ca sa nu usuce tenul si sa ofere o exfoliere blanda. Eu am folosit acest gommage de doua ori pe saptamana, desi este recoamdat a fi folosit o data. L-am aplicat pe tenul uscat si am masat 2 minute tenul, cu miscari circulare. Imi place ca este foarte bland cu tenul, particulele exfoliante nu sunt foarte abrazive si cred ca ar putea fi folosit si de persoanele cu tenul sensibil, o data pe saptamana. Mirosul este unul placut, usor dulceag, dar dispare de pe ten o data cu clatirea produsului. Dupa utilizare, tenul a ramas curat, dar in acelasi timp hidratat, datorita ingredientelor sale.





Masca nutritiva de fata cu Miere, argila si laptisor de matca vine, la fel ca si surata sa, intr-un ambalaj de tip borcanel, de 50 de ml, si are valabilitate tot de 6 luni de la deschidere. Initial, cand am vazut ca are argila, am crezut ca am de a face cu o masca traditionala, care se usuca pe fata, dar m-am inselat.  Masca are o culoare crem si o textura foarte light, ca o lotiune usoara, iar mirosul este asemanator cu cel al gommage-ului. Am aplicat-o pe ten cu ajutorul unei pensule, evitand zona ochilor si a gurii, am lasat-o sa actioneze 10 minute, si am indepartat-o cu ajutorul unui buretel de celuloza, clatind apoi foarte bine tenul. Aceasta masca este una hidratanta, care hraneste tenul si il lasa luminos. Nu mi-a provocat cosuri sau puncte negre si am fost foarte incantata de ea, asa ca am recomandat-o si mamei mele.






Nu uitati ca pe pagina de Facebook Apidava gasiti ultimele noutati despre produse si oferte, precum si parerile celorlalte persoane care au testat aceste produse.

Voi ati incercat produsele Apidava?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Super produse! Iti recomand si crema de ochi de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu mi-au placut produsele cu ingrediente apicole. Bunicul meu a fost apicultor si stiu ce beneficii au.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau și eu să testez aceste produse de la Apidava. Am auzit numai păreri de bine!! 😍

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte mult mi-au placut produsele astea. Chiar sunt de efect si tenul meu e mult mai luminat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am încercat produsele Apidava, dar am auzit doar lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat si eu cele doua produse cosmetice pe baza de miere si mi-au placut tare mult, le recomand!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac tare mult aceste produse de la Apidava. Nu credeam ca sunt atat de potrivite tenului meu

    RăspundețiȘtergere