Shopping Haul - Comanda Avon C 12/2018


Buna dragilor,

Desi in ultima vreme nu am mai apucat sa va arat si pe blog (pe canalul de Youtube fac unboxing de fiecare data), astazi va arat ultimele cumparaturi de la Avon, din campania nationala C 12/2018:


Gel intim Simply Delicate Soothing - 9 lei, 300 ml - cu pH neutru, l-am luat pentru ca am mai avut inca doua de la ei si mi-au placut. O sa il incerc sa va zic si voua cum e, daca sunteti interesati.
Ulei de corp Skin SO Soft Enhance&Glow - 8 lei, 150 ml - l-am luat fiindca l-a laudat o prietena, si bine am facut! Miroase superb, hidrateaza bine, si are particule fine de sclipici, ceva ce sa dea o alura de piele hidratata si sanatoasa. Me like it!
Sampon micelar Advance Techniques - 14 lei, 250 ml - un sampon fara suflati, cu ceva chestie micelara, ce promite un par curat si hidratat in acelasi timp. Se recomanda a se folosi o data la 3 spalari, urmeaza sa il bag cat de curand in teste.
Crema de maini Avon Care Age Restore - 5 lei, 75 ml - i-am luat aceasta crema mamei mele, fiindca avea nevoie de ceva hidratant. Desi este mai densa si intra mai greu in piele, lasa mainile catifelate si moi.
Masca de fata Avon Care cu trandafiri - 7 lei, 75 ml - luata tot pentru a mea mama, din dorinta de a incerca si ea aceasta masca. O sa fac poate un review comun, mai ales ca o am si eu!
Fond de ten Luxe Silken SPF 20 - 39 lei, 30 ml - desi am luat nuanta Porcelain, adica cea mai deschisa, nu mi se pare a fi atat de deschisa pe cat ar trebui, asa ca pot sa o port linistita si acum, cand sunt bronzata. O sa revin cu un review complet dupa ce imi fac o parere completa.
Rimel Luxe Volume - 20 lei, 7 ml, unul cumparat de mine, unul primit de la Avon, ambele in nuanta Black. Inca nu le-am desfacut, am deja 3 rimeluri in uz, insa va tin la curent si cu acestea, daca sunteti curioase.

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Luna asta chiar am facut si eu o comanda pentru ca am gasit niste oferte bune si am comandat premii pentru fani. Mi-am luat si eu doua oje si am vazut ca voi primi si doua produse cadou. abia astept sa primesc maine comanda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai folosit de mult produse Avon, insa mi-ai facut pofta! Multumesc pentru recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult timp nu mai sunt prietena cu produsele Avon, dar uite ca m-ar atrage sa incerc acel gel intim, desi de la unul asemanator, incercat de la ei acum niste ani buni si multi, chiar am avut probleme, insa poate s-au mai schimbat lucrurile, in bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul pare a fi ok la prima incercare, poti sa ii dai o sansa, sa vezi daca iti prieste.

      Ștergere
  4. trebuie sa imi mai iau si eu un gel intim si tot ma chinui pentru o crema depilatoare faciala. e geniala asta a lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolul tau mi-a facut pofta de cumparaturi la Avon, o sa fac si eu comanda de cateva produse :) Pe acestea nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gelul intim l-am folosit si eu si acum ma tenteaza uleiul de corp de la Avon, mai ales ca ai spus ca miroase foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar nu te-ai abtinut ;) VReau si eu iluminatorul de avon true daca mai dai comanda :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Un fond de ten de la Luxe vreau sa incerc si eu, chiar sunt curioasa de cum se comporta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am in plan mai de mult timp sa cumpar cateva produse de la Avon, dar mai astept, poate apare vreun ruj care sa ma dea pe spate. Mi-am dorit un ruj lichid mat dar nu mi-am gasit nuanta care o voiam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu prea mai am pe nomeni in preajma cu avon, o sa mai caut ca vreau si eu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. In ultima perioada n-am prea comandat de la Avon- dar cum incepem scoala am o colega care face comanda de grup! Multumesc pentru sugestii- am pus ochii pe sampon! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat mai demult atat samponul cat si gelul intim. M-ar tenta masca de fata.

    RăspundețiȘtergere
  13. ultimul produs folosit de la ei a fost rujul transformer, o sa ma mai uit la noutati!

    RăspundețiȘtergere
  14. Gama luxe ma atrage si pe mine. Ma bate si pe mine gandul sa ma inscriu din nou la avon. Imi este dor de produsele lor

    RăspundețiȘtergere