Green Lab - Frumusete naturala, romaneasca!


Buna dragilor,

Astazi avem vedete alte doua produse noi pentru mine. La fel ca si pana acum, am auzit doar pareri bune in blogosfera despre aceste produse, asa ca am fost foarte curioasa sa le pun la incercare.

Daca nu stiati, Green Lab este o firma romaneasca de cosmetice, care pune accent pe ingrediente naturale, pline de beneficii pentru ten. Produsele sunt facute cu cele mai inalte tehnologii pentru a putea sa livreze cumparatorilor promisiunile facute, iar ingrediente special alese pentru a oferi cel mai bun tratament tenului.



Primul produs incercat a fost apa micelara cu alantoina pentru fata, ochi si buze. Vine intr-un ambalaj foarte simpatic, un tub de 150 ml care nu ocupa mult spatiu si poate incapea pe orice masuta, dulap sau etajera. Sistemul de dozare este cu capac press si imi place ca nu iese prea mult produs, reducand la 0 riscul de a risipi produsul. Curata foarte bine atat machiajul fetei (fond de ten, corector, blush, contur si iluminator), cat si cel mai rezistent ruj lichid mat din colectia mea. In ceea ce priveste machiajul ochilor, face fata cu brio la farduri si eyelinere clasice, insa indeparteaza si rimelul sau un eyeliner waterproof cu putine insistente. Oricum, eu folosesc demachiant bifazic pentru ochi, mi se pare mai delicat cu genele, dar si acesta face treaba buna la nevoie. Cu o discheta demachianta pentru buze, doua pentru farduri si inca 3 pentru ten, indepartez cu succes machiajul in cel mai scurt timp. Am auzit pareri ca acest produs lasa tenul usor lipicios dupa utilizare, insa eu mereu folosesc in continuare un gel de curatare solubil in apa, si nu ma deranjeaza deloc acest aspect. Este foarte delicat cu pielea, nu o irita, nu mi-a provocat niciodata roseata sau neplaceri in timpul si dupa utilizare. Cred ca acest fapt se datoreaza si listei scurte de ingrediente, cu doar 7 la numar, printre care nu se numara alcoolul denat, parfumul, colorantul sau parabenii. Apa micelara este recomandata pentru un ten sensibil, insa toata lumea se poate bucura de ea.





Crema de fata de zi Green Lab face parte din gama Pure Stem si este recomandata pentru toate tipurile de ten. Vine intr-un ambalaj de 50 ml cu pompita, cel mai sigur si mai igienic tip de ambalaj. Crema are o textura usoara, usor gelatinoasa, o culoare alba si un parfum subtil de trandafiri. Datorita texturii, intra foarte usor in piele si nu lasa pelicula grasa la nivelul pielii. Este o crema foarte spornica, doua pompite imi sunt de ajuns pentru fata, gat si decolteu. Crema este hidratanta si revitalizanta si are in compozitie ingrediente benefice precum extractul de trandafir alpin, resveratrol, ulei de seminte de struguri, vitamina E si alantoina, un boost de antioxidanti care stiumuleaza procesul de refacere a pielii, lupta impotriva radicalilor liberi si impotriva imbatranirii. In timpul folosirii, tenul meu a fost  hidratat in profunzime insa nu am simtit deloc senzatia de piele incarcata. Singurul minus al acestei creme ar fi factorul de protectie scazut, de doar 15, asa ca am lasat-o deoparte pentru la toamna sau la iarna.





Aceste produse, cat si restul produselor din gama le gasiti pe site-ul Green Lab, unde puteti gasi mai multe informatii despre beneficiile ingredientelor active din aceste produse.

Voi ati incercat produsele Green Lab?

Kiss Kiss.


Share:

10 comentarii

  1. Crema asta de fata e una dintre preferatele mele ... imi place mult cum se comporta cu tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. am apa micelara dar nu am desfacut-o inca, astept sa termin ce am intai si apoi o voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Green Lab nu am incercat inca, dar o crema care asteapta cuminte in dulapior, pe la toamna ii vine randul.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi plac maxim produsele lor, sper sa isi imbunatateasca protofoliul cu chestii la fel de calitative!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate produsele care au în conÈ›inutul lor ingrediente naturale primează în alegerile mele. Prefer ca atunci când nu-mi permit să le cumpăr să apelez la ”mama natură” È™i-mi fac reÈ›ete în casă decât să iau orice.
    Produsele prezentate de tine par excepționale, aș fi tentată să le încerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele Green Lan nu s au potrivit tenului meu însă acestea sunt tare apreciate de fetele ce le.au încercat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fix pe astea doua le-am incercat. Mi-a placut crema in mod special.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu le-am incercat dar am citit doar pareri pozitive despre aceste produse :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din toata gama lor de produse, ador crema de seara, neaparat sa o incerci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma inteleg tare bine cu produsele de la Green Lab. Am folsoit si crema de noapte de la ei si sunt extraordinar de bune

    RăspundețiȘtergere