Golden Rose - Din dragoste pentru Rosu


Buna dragilor,

In urma cu vreo 4-5 ani, singurele produse pe care le foloseam pentru buze erau balsamul de buze si cate un luciu discret, transparent sau roz foarte pal. La culori mai intense nici nu gandeam, iar rosu pe buze era un gand foarte departe de mine, si aveam inpresia ca nu mi se potrivesc nici ca paleta de culoare,  nici ca atitudine. Intre timp, am incercat din joaca ceva rosu pe buze, si de atunci totul s-a schimbat. A inceput sa imi placa sa port rosu, imi da mereu o stare de bine, iar colectia mea de rujuri contine peste 80% produse in aceasta tonalitate.

Va dati seama cat de fericita am fost cand am descoperit in goodie bag-ul de la Golden Rose 3 produse de machiaj in asemenea nuante. De la Golden Rose am mai folosit oje, am si acolo o micuta colectie, farduri si rimeluri, insa pentru buze nu am avut ocazia sa incerc nimic pana acum.



Primul produs incercat a fost rujul lichid mat, din gama LongStay Kiss Proof, in nuanta 09, un rosu adevarat, usor de purtat si de asortat la orice ocazie. Mi-a placut mult pensula deoarece ma ajuta sa aplic cu cea mai mare usurinta produsul. Eu am niste buze mai ciudatele ca forma, si cand e vorba de un ruj intr-o culoare puternica, imi este dificil sa il aplica fara mici corecturi, dar de data aceasta nu a fost nevoie. Textura este aerata, usoara, se aplica foarte bine si opac pe buze si se usuca mat. Dupa ce se usuca, ramane mult si bine pe buze. Nu se intinde, nu se transfera prea tare (ramane o usoara urma de la centrul buzelor), nu imi usuca buzele. Este foarte usor de purtat, dar in acelasi timp se demachiaza simplu, cu ajutorul unei ape micelare. Asa de mult mi-a placut, incat l-am introdus si in preferatele lunii.




Urmatorul produs incercat a venit ca o noutate pentru mine. Desi stiam de multa vreme de luciurile metalice, nu am avut pana acum niciunul in colectie, asa ca a ajuns si acesta rapid sa fie pus la incercare. Rujul metalic de la Golden Rose are in schimb ceva diferit - este si mat, facand parte din gama Metals. Al meu este in nuanta 57 Ruby si este, asa cum ii spune si numele, un ruj  rubiniu, cu sclipiri metalice superbe, care se usuca mat pe buze. Atat periuta, cat si timpul de uscare este este la fel cu cel de mai sus. Ce as avea e precizat la acest ruj este faptul ca trebuie avuta mare grija la aplicare daca va doriti o culoare opaca. Cred ca datorita formulei cu sclipici se intampla acest lucru, dar se rezolva rapid cu un al doilea strat de produs.



Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma produs incercat a fost o oja din gama Color Expert, in nuanta 24. Desi in sticluta pare a fi un rosu clasic, aplicata pe unghii aceasta oja are o tenta usor oranj, fiind un rosu ideal pentru vara. Datorita pensulei usor rotujita, se aplica cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie de retusuri. Este opaca in doua straturi, si se mentine pe unghii pana la 5 zile in conditii de activitati domestice zilnice si dusuri nenumarate.



Daca v-am atras atentia cu aceste produse, le puteti gasi pe site-ul oficial sau in Iulius Mall Suceava, daca sunteti din zona. Eu sambata am fost pe acolo si am vazut ca au oferte si reduceri, asa ca e momentul ideal sa adaugati cateva produse colectiei de machiaj.

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Ojele lor le-am mai incercat, dar trebuie neaparat sa incerc si rujul daca spui ca este rezistent. Ma voi uita si eu la standurile lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult timp nu am încercat produsele/noutățile celor de la Golden Rose.
    Prefer nuanțele de bej,nude, roz-ciclam etc. pentru mine, dar ție îți vin perfect.
    Totuși, înclin spre cel metalic :) părerea mea :)
    A, mai era ceva: ce te nemulțumea la format?
    Mi se pare foarte okay!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie rujul rosu mi s-a parut ca rezista mai putin decat cel metalic. Acela a fost pentru mine supremul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Culorile sunt foarte frumoase dar cam tari pentru mine. Chiar zilele trecute i-am dat un ruj mat Golden Rose unei prietene pentru ca mie imi sarea in ochi si nu e stilul meu. Prefer rujurile mai cuminti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rujul rosu te prinde tare bine .... mie insa imi place cum imi sta cu cel metalic :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai ce am.primit si eu produsele si abia astept sa le incerc. Culorile iti vin tare bine!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ambele rujuri imi plac, dar preferatul meu este cel metalic

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place nuanta aia metalica de ruj. Si culoarea ojei. Chiar ca e potrivita pentru vara. Poate le gasesc si eu pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. De câțiva ani, port doar ruj rosu, imi place la nebunie si am mai multe rujuri, luciuri si creioane de buze.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place cum iti sta mai mult cu rosu decat cu rujul metalic ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am luciul KissProof intr-o nuanta de corai, mi se pare nemaipomenit la cat de mult rezista pe buze. Iti sta foarte bine cu rosu , poarta-l tot mai des :*.

    RăspundețiȘtergere