Doua produse must have de vara de la Elmiplant


Buna dragilor,

Vara, mai mult ca in orice sezon, suntem interesate sa aratam cat mai bine. Asta cred ca tine cont si de faptul ca vara, din cauza caldurii, expunem mai multa piele - fuste scurte, rochii, topuri si pantaloni scurti, asa ca ne dorim ca totul sa arate impecabil. Elmiplant ne vine in ajutor si ne arata ca este foarte simplu si usor sa fim prezentabile in orice zi, in doi pasi simpli.

1. Epilare rapida si eficienta. Atunci cand suntem pe fuga si nu avem timp sa folosim epilatorul sau ceara, cea mai simpla metoda de epilare este crema epilatoare. In doar 3 minute, crema epilatoare Velvet Touch Silk Sensation de la Elmiplant promite o piele fina si catifelata, ata pe picioare, cat si pe rate, axila, zona bikini-lor. Desigur, acest timp difera de la persoana la persoana, insa pentru mine 10 minute maxim sunt de ajuns. Mie imi place sa folosesc crema atat pe brate, cat si picioare (cand nu am timp de epilator). Mirosul este un pic mai placut decat la cremele clasice - totusi, este un proces chimic, asa ca nu va asteptati sa miroase a flori de primavara pe tot parcursul sau. Nu uitati sa faceti un test de sensibilitate cu 24 de ore inainte, asa cum este recomandat la orice crema de acest fel. Ca si rezultate, pentru mine apartitia firelor de par are loc la vreo 2 zile, deci e foarte ok, complarativ cu lama de ras, cand dupa cateva ore deja pielea mea nu mai este fina. Imi place ca are o textura usoara si se intinde bine pe piele, fiind astfel spornica si usor de utilizat. Atat pe site, cat si pe pagina de Facebook Elmiplant gasiti, in functie de nevoi si dorinte, mai multe game de creme epilatoare, benzi cu ceara si balsam dupa epilare.



2. Piele ferma si fara celulita. Mai ales vara, orice femeie vrea sa ascunda inestetica celulita, insa ideal ar fi ca lupta cu aceasta napasta sa se faca pe tot parcursul anului, nu doar in sezonul estival. Ca de obicei, promovez un stil de viata sanatos, cu mancare echilibrata si miscare, fiindca acestia sunt cei mai importanti pasi catre un corp frumos si tonifiat. Ca si adjuvant in acest proces, imi place sa folosesc gelul Cellufight! Cryo-Sculpt, care promite retentia excesive de apa din organism si  o piele catifelata si radianta. In timpul masarii, acest gel lasa si o usoara senzatie de racoare pe piele, deci este o placere de utilizat cand este cald afara. Ca sa aiba efect, trebuie masat de 2 ori pe zi, consumat minim 2 litri de apa si urmasi pasii cu mancarea sanatoasa si miscarea. Nu va asteptati la minuni, nu o sa va scape de celulita instant, dar cu siguranta o sa imbunatateasca aspectul si fermitatea pielii.



Voi ce produse must have folositi vara, pentru a avea un corp frumos?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Anul acesta am realizat ca pentru brate cel mai avantajos este sa folosesc crema depilatoare. Momentan o am desfacuta pe cea de la elmiplant cu ulei de argan si isi face treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place maxim crema lor depilatoare, tine mai multe zile. eu am un par mai ciudat, creste mai greu, am noroc din punctul asta de vedere

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea sunt doua dintre produsele pe care si eu le reachizitionez de ani de zile. Mi-au placut asa de mult incat am continuat sa lefolosesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrubul il folosesc intens inainte de a merge la plaja si hidratare intensa dupa fiecare dus, de celulita scap prin radiofrecventa.

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa am in aceasta vara pielea ferma si fara inestetica celulita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crema epilatoare de la Elmiplant o folosesc și eu și sunt foarte mulțumită.
    Mi-ar place și gelul, m-ai convins să-l cumpăr. Cine nu-și dorește piele fără celulită?

    RăspundețiȘtergere
  7. Crema epilatoare cred ca mi-o voi cumpara si eu. Nu am mai folosit de foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc aceasta crema depilatoare si mi se pare cea mai buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsul anticelulitic il folosesc si eu de cateva luni :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu produse anticelulitice de la ei si sunt tare bune. Imi plac mult. Referitor la crema epilatoare nu stiu ce sa zic pentru ca n-am mai folosit de foarte mult timp. Poate ca ar trebui s-o mai incerc sa vad cum se comporta acum

    RăspundețiȘtergere