STR8 AHEAD - Un parfum pentru un barbat hotarat


Buna dragilor,

Desi imi place sa va povestesc despre chestii girly, asta nu inseamna ca evit in totalitate si chestiile barbatesti. Asadar, ca sa dau si dovezi in acest sens, astazi discutam despre o aroma masculina de la STR8, si anume STR8 AHEAD. Daca nu va intereseaza, chemati persoanele de gen masculin sa citeasca acest articol si voi mergeti la o cafea. 😀

Acest set l-am primit la Bucovina Beauty Event si a ajuns direct la sotul meu, dupa pozele de rigoare, pentru ajutorul cu aducerea in casa a produselor si pentru sustinere morala. Asta asa, sa nu credeti ca nu ma gandesc si la al meu om.

Setul este format dintr-un body spray deodorant si o apa de toaleta, insa din cate am vazut se gaseste in magazine si gelul de dus, si cred ca ar trebui sa fie si ceva after-shave, asa ca puteti sa formati un set complet, care se poate oferi oricarui barbat din viata voastra - tata, sot, frate, bunic.




Spray-ul are o cantitate de 150 ml si vine cu un capac destul de interesant, incorporat in produsul propriu-zis. Pentru a putea utiliza produsul, trebuie sa rasuciti acel capac, simplu si usor, si nu trebuie sa va mai bateti capul cu vechea intrebare "Da' oare unde am pus capacul?". Spray-ul este deodorant nu antiperspirant, asa ca nu o sa va ajute sa nu transpirati, ci o sa acopere mirosul de transpiratie. Al meu sot il foloseste deci pentru accentuarea aromei apei de toaleta, si nu pentru proprietatile sale legate de transpiratie, asa ca nu va pot spune cum functioneaza in acel detrimetru.

Apa de toaleta vine ambalata intr-o cutie de metal, ca mai toate produsele de acest fel de la STR8. Sticluta are 50 de ml si un aspect foarte placut, este neagra, matuita, cu accente aurii si cred ca arata tare bine. Ca si arome, am cautat pe internet si am observat ca are note de baza de lemn de cedru, note de mijloc de salvie si note de varf de bergamota. Este un parfum usor, se poate folosi zilnic, si cred ca este potrivit pentru o persoana energica si hotarata. L-am intrebat pe cobai😊  si mi-a zis ca rezista cam 4-5 ore, ceea ce a confirmat si nasul meu, si mi se pare super pentru o apa de toaleta cu un pret decent.



Stiu ca cei de la STR8 au mereu in palmares noutati, deci o sa se gaseasca ceva acolo si pentru cel mai mofturos barbat. Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile si lansarile, le gasiti pe pagina de Facebook, unde va invit sa aruncati un ochi.

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Sotul meu foloseste str 8 de ani de zile, a fost tare incantat cand a primit setul de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place maxim gama asta noua! al meu e foarte incantat de ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Al meu iubit nu la folosit dar l-am cumparat ca sa-l fac cadou si stiu ca cel care la primit a fost multumit. Mie imi place cum miroase, masculin, fresh.

    RăspundețiȘtergere
  4. si la noi in casa este pe raftul din baie, tot negru, nu stiu daca acelasi dar foloseste mereu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 1 septembrie facem 5 ani de la casatorie, asa ca am sa ii iau si eu una stfel de set, sunt convinsa ca o sa ii placa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ce amintesc, avea un miros tare masculin, imi placea mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si sotului meu ii place Str8. Chiar recent si-a luat unul, pe negru. Miroase fain tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sotul meu am vazut ca mai foloseste produse de la ei si este multumit. Am sa ii zic si de recomandarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si sotul meu tot STR 8 foloseste. Chiar refuza sa foloseasca alta marca si nu stiam de ce :)

    RăspundețiȘtergere