Pasta de dinti speciala pentru iubitorii de cafea de la Pearl Drops


Buna dragilor,

Igiena orala ar trebui sa fie pentru toata lumea un subiect foarte important. Este bine de stiut ce inseamna o igiena orala completa (pasta de dinti, apa de gura, ata dentara), cum trebuie executata in mod corect si cat de des trebuie sa vizitam medicul stomatolog pentru a face un consult de rutina si pentru a rezolva posibilele probleme.

Astazi insa vorbim despre cea mai cunoscuta metoda de ingrijire a danturii, si anume pasta de dinti. M-am bucurat mult sa vad ca a aparut si ceva special pentru consumatorii inraiti, asa ca mine, de cafea si ceai, fiindca aceste bauturi, desi inofensive la prima vedere, afecteaza culoarea dintilor, lasand pete pe ei. Este recomandata, de asemenea, si in cazul consumului de vin rosu sau alte bauturi din fructe si in cazul fumatorilor.



Pasta de dinti Pearl Drops Coffee&Tea vine intr-un ambalaj de tip squueze, ce se tine pe capac. Imi place mult acest tip de ambalaj, fiindca in acest mod pasta coboara in mod treptat de pe peretii tubului si se poate consuma pana la ultimul gram. Imi place, de asemenea, ca vine intr-o cantitate de 50 de ml. Stiu ca poate pentru unele persoane poate parea foarte putin, insa cantitatea de pasta de dinti recomandata pentru o utilizare este cat un bob de mazare, asa ca pentru o persoana mi se pare cantitatea ideala. Am fost si mai incantata cand am vazut ca ambalajul de carton vine si cu un grafic cu care puteti urmari efectul de curatare a dintilor.




Aceasta pasta de dinti este alba, are o textura usoara, cu particule in ea. Acele particule sunt de fapt perle naturale ajuta la curatarea in profunzime a dintilor, insa aceasta curatare se face in mod delicat, fara a oferi o senzatie neplacuta. Nu provoaca sensibilitate la nivelul dintilor, o alta frica si problema de a mea, si lasa respiratia proasptata pentru o perioada indelungata. In ceea ce priveste albirea dintilor, rezultatele se vad, dupa cum si se promite, din prima saptamana. Nu va asteptati la zambet de Hollywood, insa efectele sunt notabile, si folosind constant aceasta pasta de dinti, se mentin.



Voi ati incercat pastele de dinti de la Pearl Drops?

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii