Cartea de pe noptiera - Perfecti ( Cecelia Ahern)


Buna dragilor,

Nu stiu daca mai tineti minte, insa anul trecut v-am povestit pe blog despre prima carte scrisa de Cecelia Aherm, care intra in categoria Young Adult, si anume Defecti. Am fost foarte fericita cand am vazut ca pe Libris a aparut si cartea a doua, si ultima, din aceasta serie, asa ca de abia am asteptat sa ajunga la mine sa o citesc si sa aflu continuarea povestii.



Cartea Perfecti este scrisa, ca si cartea anterioara. tot la persoana I si tot din perspectiva Celestinei North, si stiti deja ca astfel de carti sunt preferatele mele, deoarece ma simt mai apropiata de personajul principal. Se vede ca Cecelia Ahern a facut treaba buna si cu aceasta carte, m-a tinut in suspans si a reusit sa dea totul peste cap, in ultimele pagini.

Dupa ce a fost declarata Defecta si insemnata de 6 ori, ca nimeni din toata istoria Ghildei, Celestine North este acum o fugara si se ascunde acasa la bunicul ei, cel care i-a luat mereu apararea si a avut grija de ea. Insa toata Ghilda este pe urmele ei, si Fluieratorii sunt la tot pasul, asa ca trebuie sa fuga de acolo, lasand in urma pe bunicul ei intr-o situatie inconfortabila. Este ajutata de Carrick, care o duce intr-o uzina, un loc unde traiesc ascunsi foarte multi Defecti, insa si nu toata lumea este asa de prietenoasa pe cat pare si intre cei care traiesc acolo exista un tradator, care pune viata tuturor in pericol. Afla ca Art, fostul ei iubit a devenit si el un Fluierator, si pune la indoiala daca dragostea lor a fost reala. Judecatorul Crevan este pe urmele lor, si reuseste in final sa puna mana pe Celestine si Carrick, dorind sa intre in posesia filmarii care il va costa slujba si libertatea.

Intre timp, tot mai multi oameni, Defecti sau nu, isi pun speranta in aceasta fata si creeaza aliante care incearca sa arate lumii cate nedreptati a facut Crevan. Celestine cere ajutor de la oamenii din afara, insa vor fi toti dornici sa o ajute cu adevarat, sau va fi o cursa in care ea va cadea, si din care judecatorul Crevan va iesi victorios? II sunt cei apropiati Celestinei cu adevarat prieteni sau doar incearca sa profite de pe urma situatiei create? Va reusi oare Celestine sa distruga Ghilda si statutul de Defect? Va las pe voi sa descoperiti si sa va bucurati si de reducerea de 27% de pe site. In plus, nu uitati de campania #respectyourself, si oferiti-va timp de lectura!

Voi ati citit aceasta carte? Va place stilul scriitoarei Cecelia Ahern?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Captivant subiect, multumim pentru prezentare si recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau sa incep aceasta duologie. O voi comanda cat de curand, am mari asteptari de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as vrea sa o comand, multumesc pentru recenzie💝💝

    RăspundețiȘtergere
  4. O am si eu in vedere de ceva timp, inca nu sunt hotarata daca sa o iau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea asta e pe lista de ceva timp, trebuie sa.mi fac timp neaparat sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare interesant subiectul acestei cărți. Mulțumesc pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  7. Desi Cecelia este foarte apreciata, eu nu ma dau in vant dupa cartile ei, dar e drept ca nu le-am citit pe toate si cea de fata poate mi-ar schimba parerea.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca in ultima perioada m-am reprofilat involuntar pe cititul de carti pentru copii :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept sa citesc Perfecti. Defecti mi-a placut tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei, uite încă o carte pe care aș vrea să o citesc, dar întâi trebuie să citesc „Defecți”, să înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am citit nimic de această autoare până acum, dar urmează!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac cartile Ceciliei. Pe aceasta n-am apucat s-o citesc inca. Mi-a placut recenzia

    RăspundețiȘtergere