Tinerete fara batranete cu serul anti-rid Mayie Melissa Youth


Buna dragilor,

Suna bine titlul, nu? Cine nu si-ar dori sa aiba un ten frumos, curat si tanar toata viata? Ei bine, recunosc ca INCA nu am descoprit Fantana Tineretii, dar am descoperit un nou serum pentru fata care sa ma ajute sa imi mentin cat mai mult timp tenul tanar si sa lupt cu semnele imbatranirii.

Mayie este o firma nou aparuta pe piata romaneasca, de 2 ani, insa este o firma orientata spre calitate, lucru foarte apreciat de catre mine. Toate produsele comercializate sunt 100% naturale, 100% pure, netestate pe animale si vegane. Elementul de baza, uleiul de lavanda, este facut chiar de proprietarii firmei, din productie propie, pentru a oferi tot ce este mai bun pentru clienti.



Serul Mayie Mellisa Youth este un serum antirid, o combinatie de uleiuri naturale, si anume Rosa canina fruit oil (ulei de macese), Helianthus annuus seed oil (ulei de floarea soarelui), Hippophae rhamnoides seed oil (ulei de catina alba), Melissa officinalis leaf oil (ulei de melisa), Lavandula angustifolia oil (ulei de lavanda). Aceste ingrediente naturale promit stimularea productiei de colagen, ingrijirea, regenerarea si hidratarea tenului, reducerea liniilor fine.



Produsul vine intr-un ambalaj de sticla, cu pipeta, destul de igienic din punctul meu de vedere. Are un sistem tare interesant de dozare, un buton in partea de sus a pompitei, cu care se ia serul din sticluta sau se poate aplica. Ce nu imi place insa la aceasta pompita este faptul ca nu ajunge pana la fundul sticlutei, fiind un pic cam scurta, si cred ca o sa fie putin dificil sa scot si ultimele picaturi de produs din ambalaj. Serul are o cantitate de 30 ml si o valabilitate de 6 luni de la deschidere, dar este atat de spornic, incat puteti sa il impartiti cu incredere cu un alt membru al familiei. Fiind pe baza de ulei, se intinde foarte bine si este nevoie de cateva picaturi pentru toata fata. Mirosul este unul placut, de melisa (cunoscuta la noi sub denumirea de roinita), si este destul de puternic, acoperind, spre fericirea mea, mirosul de ulei de lavanda, care nu imi este de plac. Tot despre miros trebuie sa va zic ca este, dupa cum spuneam si mai sus, destul de puternic si persistent pe piele, deci daca va stiti mai sensibile la mirosuri (nu e cazul meu), poate ati reusi sa il amestecati cu un alt ser sau cu o crema, sa ii mai reduceti din intensitate).



Ca si efecte, dupa mai bine de o luna de folosire, am observat ca tenul meu arata mult mai hidratat si mai luminos. Cosurile lunare, care apar in preajma perioadei mai sensibile a lunii, dispar mult mai rapid si cu mai putine semne in urma. Am 30 de ani si nu pot spune ca am riduri proeminente, insa tenul meu s-a simtit mai uniform si parca arata si mai bine.

Recunosc, acest produs poate avea un pret cam piperat, insa pe site veti gasi un sistem foarte interesant de puncte cadou, pe care le primiti atunci cand va faceti cont, cand recomandati produsele si cand le cumparati, iar acele puncte cadou le puteti folosi pentru a avea parte de reduceri. De asemenea, pe cei de la Mayie ii gasiti si pe pagina de Facebook, unde puteti fi la curent cu ultimele noutati.

Voi ati incercat produsele de la Mayie? Ce parere aveti despre uleiurile naturale?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Pare foarte calitativ acest ser! Sa il folosesti cu drag si spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain arată serul. Subt curioasă de efectele pe care le as obține cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serul asta e maxim, il folosesc de 1 luna jumatate si nu ma mai satur de el

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine suna suna totul, pe mine m+ai convins, o sa+l incerc si eu neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte elegant aceasta sticluta! Cred ca si produsul este calitativ avand in vedere ce contine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. serul asta arata luxos! plus ca am mai avut uleiuri de la mayie si sunt multumita de calitatea lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arată preÈ›ios, pare a fi miraculos È™i m-ai convins că merită cumpărat dacă vreau ”tinereÈ›e fără bătrâneÈ›e” pentru tenul meu.
    Trebuie să pun neapărat pe lista de cumpărături serul Mayie

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele sub forma de ser pot face minuni intr-un timp scurt.

    RăspundețiȘtergere
  9. Serul asta il trec in scrisoarea pentru Mosu'! Poate am noroc sa mi-l aduca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare extrem de fixient acest ser. Si eu am inceput sa folosesc diverse produse de genul si chiar ma gandesc serios sa-l incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere