Bionike, sau cum am gasit fondul de ten perfect


Buna dragilor,

Astazi va voi prezenta cel mai bun fond de ten incercat de bine pana acum. Stiu, este o afirmatie puternica, dar cand gasesti un fond de ten care sa se potriveasca cu fata mea alba, care sa reziste 14 ore pe ten si care sa arate impecabil, realizezi ca l-ai gasit pe cel ales.

Vestitul fond de ten este de la Bionike si l-am primit la Bucovina Beauty Event, impreuna cu o pudra matifianta si niste produse pentru ingrijirea tenului, despre care vom discuta mai tarziu.



Fondul de ten Defence Color Lifting este un produs anti-rid si are si SPF 15. Imi place ca vine cu pompita, ceea ce il face foarte usor de dozat, igienic, si spornic. Are o cantitate de 30 de ml si vine intr-un ambalaj de sticla de 30 de ml, avand valabilitate 12 luni de la deschidere. Gasiti acest fond de ten in 5 nuante, a mea fiind cea mai deschisa, 201 Ivoire, insa este disponibil si in nuantele 202 Sable, 203 Beige, 204 Miel si 205 Cognac. Oricum, din cate am observat cu fondul meu de ten, nuanta se adapteaza foarte bine tenului, asa ca ar trebui sa va gasiti o culoare care sa se potriveasca.



Eu l-am aplicat cu un buretel de machiaj bine umezit, cum fac cu toate produsele de machiaj pentru ten. Se aplica foarte bine, uniform, fara sa lase dare sau pete. In plus, daca am cumva vreo zona mai uscata pe ten, nu se vede deloc neplacut si nici nu o evidentiaza. Are o acoperire foarte buna, medie, ideala pentru ce vreau eu, dar in acelasi timp nu simt ca are efect de masca, nu incarca deloc tenul, si nu il simt deloc pe ten. Nu mi se pare ca oxideaza, insa se adapteaza foarte bine tenului, chiar si cand am prins putina culoare.

L-am folosit atat in zilele mai racoroase din aceasta vara, insa si in zilele mai calduroase, si a rezistat la fel de bine de dimineata pana seara, nu s-a strans si nici nu a disparut de pe ten. Va pun o poza cu tenul meu dupa 14 ore de purtat, ca sa vedeti cum arata:


In zilele cu calduri mari (ca de acum avem si din astea), am aplicat si pudra pe ten. Pudra compacta Acteen Transparent Touch vine intr-un ambalaj foarte simpatic, alb cu albastru, si are incorporata o oglinda mare si un buretel special cu care se poate aplica. De obicei acest tip de buretei ajung direct la cosul de gunoi, din lipsa calitatii, insa acesta este foarte diferit, asa ca am renuntat la pensula si il folosesc doar pe el. Imi place mult ca pot sa iau aceasta pudra cu mine si am parte de tot ce am nevoie pentru retusarea machiajului cand sunt pe fuga si nu vreau sa car de toate cu mine. 



Desi in nuanta transparent, pudra are un pic de culoare, insa nu modifica cu mult nuanta fondului de ten, asa ca vara pot sa o folosesc linistita. Am aplicat-o in zilele mega calduroase, la peste 30 de grade afara, si a fixat foarte bine machiajul. Eu am o problema atunci cand este prea cald afara, transpir foarte mult pe fata, si cand aplic aceasta pudra, tine aparitia broboanelor la distanta. Pudra contine acid azelaic si acid lactic, care lupta cu excesul de sebum, si acest lucru chiar se vede la aplicarea regulata pe ten. In acest ambalaj gasim 10 grame de produs, cu 12 luni valabilitate.

Pe langa aceste produse, am primit si doua mostre deluxe size de la apa de curatare pentru ten si una de la un gel de curatare cu particule abrazive, si mi-au placut foarte mult si acelea, atat de mult incat ma gandesc sa le achizitionez in viitor si in varianta full-size. Daca va tenteaza produsele lor, ii gasiti atat pe site-ul oficial, cat si pe pagina de Facebook, unde posteaza oferte foarte bune, inclusiv 2 + 1 gratis, oferta valabila pana maine, deci spor la shopping.


Nu uitati ca produsele de la Bionike sunt testate pentru metalele grele - nichel, crom, cobalt, nu au conservanti, parfum sau gluten, fiind potrivite inclusiv pentru tenurile sensibile.

Voi ati incercat produsele de la Bionike?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. eu inca sunt in cautarea fondului de ten ce sa ma dea pe spate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De foarte mult timp cautam un fond de ten perfect! Am sa-l incerc si eu pe acesta recomandat de tine! Sper sa fiu si eu la fel de incantata! Multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca esti una dintre norocoase, ai nimerit nuanta perfecta pt tenul tau .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot auzit despre produsele de la Bionike dar nu am folosit nimic pana acum. Poate in viitorul apropiat. Cel mai mult ma atrage pudra compacta, sunt adepta acestora.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au cumva si pudra matifianta? Sunt in cautarea uneia perfecte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am un fdt hidratant de la ei, il ador! Nici pudra nu e de colea, mi-a placut maxim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa incerc si eu acest fond de ten, arata super misto!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă bucur că ai găsit ce căutai, enjoy :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am incercat un fond de ten compact, de la ei. Tare mult mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt convinsa ca fondul de ten este unul bun. Ar trebui si eu sa incerc aceste produse de la Bionike sunt calitative si extrem de eficiente

    RăspundețiȘtergere
  11. M-ai innebunit cu fondul asta de ten incat ma faci sa ma duc sa il cumpar si eu ;) Eu sutn momentan foarte multumita de pudra :)

    RăspundețiȘtergere