Ingrijirea avansata a tenului cu produse Elemis


Buna dragilor,

Elemis este o frma de produse de ingrijire de lux, aparuta pe piata piata britanica din nevoia de a face mai mult decat simple produse cosmetice. In 1990, anul aparitiei lor pe piata, a revolutionat standardele de beauty, fuzionand puterea naturii, a stiintei si a aromoterapiei, pentru a creea produse de ingrijire profesionale, avansate.

Eu am incercat doua produse pentru ingrijirea tenului, si anume crema de curatare si un  tonic calmant, ambele cu ingrediente naturale atent alese si netestate pe animale. Le folosesc de mai bine de o luna, asa ca acum va prezint parerile mele dupa utilizarea lor.


Crema de curatare Pro-Radiance este, asa cum ii spune si numele, o crema de curatare. De multa vreme foloseam doar ulei de curatare si apa micelara ca prim pas de curatare a machiajului, renuntand de mult la un demachiant cremos. Se recomanda a se aplica pe ten, a se masa bine si a se lasa sa 1 minut sa actioneze. Eu, fata ascultatoare de felul meu, l-am utilizat ca la carte. Are o textura destul de groasa, fiind o crema foarte bogata, insa s-a intins destul de bine pe ten. Mirosul este unul diferit de ce am folosit pana acum, asta si din cauza ca nu contine alcool, si pe mine ma duce cu gandul la crema de ras pe care o folosea tatal meu. Nu este un miros neplacut, este doar diferit, si pe mine nu ma deranjeaza, si dispare o data cu clatirea produsului de pe ten. Am folosit aceasta crema doar atunci cand am avut machiaj aplicat, desi se poate folosi si atunci cand nu este tenul machiat. Prin masaj, am vazut cum se dizolva machiajul - fond de ten, corector, fard pentru sprancene, iluminator, blush si pudra de contur. Nu l-am aplicat in zona ochilor, oricum nici nu se recomanda si am alta metoda de demachiere pentru acea zona. Pentru indepartare, am optat pentru dischete demachiante inmuiate in apa fierbinte, si asa am avut parte si de un masaj relaxant. Este foarte spornica aceasta metode de curatare, atat pentru demachiantul propriu-zis, cat si pentru numaru de dischete folosite, reusind cu o cantitate de produs cat o boaba de strugure si doua dischete pe care le-am clatit sa curat toata fata.



Tenul ramane curat, fara nicio urma de machiaj si nu trebuie sa repet procesul. Acest produs il puteti achizitiona in varianta de 30 ml (deluxe sample size) sau in varianta full size de 150 ml, varianta care vine cu pompita, pentru o utilizare mai usoara. Valabilitatea este de 6 luni de la deschidere, lucru ce denota ca acest produs are ingrediente naturale si nu este plin de conservanti.

Dupa clatirea tenului cu un produs solubil in apa, vine in scena tonerul calmant Elemis. Desi nu toata lumea foloseste toner, este important sa intelegem ca, dupa o curatare temeinica si corecta a tenului, avem nevoie de un produs care sa restabileasca pH-ul pielii. Acet toner are in compozitie extracte de caise, floare de Sweet Betty si saponine din lemn de Quillaja, care au proprietatea de a calma tenul si de a hidrata. Eu l-am folosit atat dimineata, cat si seara, aplicat pe o discheta demachianta. Daca am folosit in prealabil un produs mai agresiv cu tenul (am un gel de curatare cu extract de arbore de cei), care sa imi inroseasca anumite zone de pe ten, acest toner imi calma instant pielea, intra rapid in piele si nu simt ca imi incarca tenul. La fel ca si demachiantul mai sus prezentat, are o valabilitate de 6 luni de la deschidere, nu contine alcool si nici coloranti sau parabeni. Varianta full size (200 ml) vine cu pulverizator si se poate tine si la frigider pentru a racori pielea in sezonul cald.




Ambele produse, cat si alte produse atat pentru ten, cat si pentru corp, si ceva pentru barbati, ca merita si ei uneori, gasiti pe site-ul Adda Shop.

Voi ati incercat produsele de la Elemis?

Kiss Kiss.


Share:

7 comentarii

  1. am si eu de incercat produse Elemis si sunt tare curioasa, am auzit numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat produsele Elemis si mi-au placut tare mult. Sunt foarte eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tonnerul e genial, lasa tenul revigorat si chiar nu m-am gandit la treaba cu tinutul in frigider

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat inca nici un produs de la ei dar ma tenteaza tonnerul, mai ales ca nu am mai folosit unul de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tonerul miroase genial si lasa o senzatie foarte faina dupa utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc si eu tonerul de la ei si ma impac tare bine cu el. Am mai folosit si crema de zi care mi s-a parut waw

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt la a doua sticluta de toner, e preferatul meu, miroase asa mancabil.

    RăspundețiȘtergere