Kit de urgenta pentru vacanta de vara de la Vapour Rub


Buna dragilor,

August este luna vacantelor, asa ca toata lumea a fost deja sau planuieste sa mearga in vacanta. Totusi, indiferent de locul in care va petreceti vacanta, in fata sau in afara tarii, ar fi ideal sa va luati cu voi un kit de urgenta, pentru a va putea bucura de vacanta si ca sa nu fiti prinsi nepregatiti niciodata.



Vapour Rub - pentru acele momente cand isi fac aparitia primele semne ale racelii. Vapour Rub este un gel pentru respiratie usoara, ce are ca ingrediente ulei de eucalipt, de cimbru si menthol. Se poate folosi atat la copii, cat si la adulti, si desfunda nasul foarte usor, prin masarea produsului pe piept sau prin aplicarea lui pe un servetel lasat pe noptiera, pentru cazuri mai usoare de congestie nazala.




Cimmerin - tratament intensiv pentru buze. Recunoasteti, va ungeti din cap pana in picioare cu crema de protectie solara, dar se intampla de foarte multe ori ca buzele sa fie neglijate, si din aceasta cauza apar cojitele atat de inestetice pe buze. Cand aceasta situatie apare, vine in ajutor acest produs sub forma de gel. Se aplica foarte usor, avand un ambalaj ca un luciu de buze, hidrateaza intens si repara buzele crapate si nu are un gust sau un miros neplacut.




Bratara anti-tantari - ce e mai neplacut decat o noapte chinuita de tantari, dupa o zi petrecuta la plaja sau in drumetii?! Uneori geamurile casei nu au protectie impotriva insectelor, si in loc de o noapte odihnitoare veti avea parte de una mai furtunoasa decat cea a lui Caragiale. Va puteti baza insa pe bratarile anti-tantari, mai ales pentru cei mici. Bratarile sunt foarte usor de folosit, nu sunt toxice, sunt colorate si nu emana mirosuri neplacute. Se pot refolosi prin schimbarea pastilei, asa ca cei mici se pot bucura de vacanta fara intepaturi de insecte. O pastile tine 15 zile, deci si cea mai lunga vacanta este acoperita!



Benzi anti-sforait - exista oameni care noaptea se odihnesc, si exista oameni care noaptea sforaie, si nimeni in jurul lor nu se mai poate odihni. Pentru a evita asemenea probleme si nervii care se macina cu aceste probleme, e bine sa aveti in kitul de supravetuire benzile impotriva acestor zgomote nocturne. Aceste benzi se aplica pe nas, si decongestioneaza narile, pentru a va putea bucura de un somn linistit(or). Nefiind produse medicinale, se pot folosi de catre toate persoanele.





Sampon mov - bine, pe cele de sus o sa intelegeti scopul in kitul de urgenta, dar ce sa caute un sampon mov acolo? Ce, unul simplu nu e de ajuns? Oh well, stim deja ca blondele se distreaza mai bine (suna mai bine in engleza, cu siguranta), asa ca femeile care prefera sa aiba o nuanta blonda a parului, artificial procurata, tind sa se vopseasca inainte de plecarea in vacanta. Totusi, soarele si apa marii decoloreaza blondul si in transforma intr-un galben pui, deci un asemenea sampon este de un real ajutor, neutralizand culoarea galbioara din par si oferind reflexii cenusii.





Daca sunteti pe ultima suta de metri cu pregatirile de vacanta, credeti ca aveti nevoie de cele prezentate, insa nu doriti sa pierdeti vremea umbland prin oras dupa ele, cat de curand se deschide Bazarul de Sanatate, un magazin online, unde regasiti aceste produse, cat si multe altele.

Voi ce luati cu voi in kitul de urgenta?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. da, interesant kitul acesta, chiar folositor as spune, cu o singura exceptie, acele bratari care fac deliciul tantarilor :)... ca altfel nu-mi explic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Balsamul ala e buze chiar isi face treaba, la fel si vaporrub-ul l-am pus la treaba acum saptamana asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul pentru respiratie usoara l-am folosit mai ales pentru fie-mea, dara acum imi face cu ochiul bratara contra tantarilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi incerca si eu gelul pentru sotul meu, poate reuseste sa doarma mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gelul decongestionant il pastrez pentru sezonul toamna/iarna, cand iar începe nebunia. Nu as mai vrea sa apelez la sprayuri nazale

    RăspundețiȘtergere
  6. Noua ne-au placut toate produsele, Bibi e fascinata de bratara, buzele mele au fost placut impresionate de cimmerin, cumatru a primit cu dedicatie plasturii pentru nas si samponul este absolut demential :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu un decongestionant nazal pentru cel mic de la ei, insa nu l-am folosit momentan. Insa se pare ca e foarte eficient din ce am citit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Benzile alea antisforait o sa le cumpar si e pentru sotul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gelul acela decongestionant nazal de la ei l-am folosit si noi si ne-a placut mult :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare interesante benzile pentru tantari si benzile pentru somn usor. Ar fi interesant sa le incerc si eu. Vapour rub am si eu pentru cea mica si mi-a fost de mare ajutor cand ii curgea nasucul

    RăspundețiȘtergere