Madrid, primul meu parfum de la Infinite Love


Buna dragilor,

Se stie deja ca femeile nu pot avea prea multe parfumuri, nu? La asta m-am gandit si eu cand am vazut parfumul Madrid (K-094) de la Infinite Love, si cum nu am avut ocazia sa incerc pana acum niciun parfum de la ei, l-am introdus rapid in rutina mea zilnica.





Despre Infinite Love am auzit in blogosfera, ca aici este sursa mea de inspiratie si informatie. Am vazut multe parfumuri de la ei laudate pentru arome si persistenta, asa ca am devenit rapid curioasa sa vad daca o sa gasesc un parfum pe gustul meu. Tin sa va precizez de la inceput ca parfumurile Infinite Love nu sunt nici copii, nici fake-uri dupa parfumurile celebre. Aceste parfumuri sunt replici de prima clasa, cu esente puternice, similare cu unele parfumuri de la case celebre. Ambalajul este simplu, clasic, atat cel al cutiei, cat si al sticlutei in sine, si eu cred ca e mai bine asa, deoarece prefer sa stiu ca se investeste mai mult in aroma, si nu doar in ambalaj pentru a fura ochiul.

Sa revenim insa la Madrid, parfumul ales de mine. Eu il am in varianta de 50 de ml, insa se gaseste si in varianta de 100 de ml pe site. Este un parfum oriental, cu note de iasomie, note lemnoase si ambra, si, asa cum este descris si pe site, este un parfum de seara, ideal pentru anotimpul rece. Pe site scrie ca se aseamana la aroma cu Alien de la Thierry Mugler, insa neavand acel parfum in colectie, nu pot sa fac o comparatie intre ele.



La prima aplicare, notele de varf pe care eu le resimt sunt foarte puternice. Simt aroma puternica de flori albe, pudrate, si ceva esenta mentolata. Trecerea la notele de baza este furtunoasa, si explodeaza o aroma de iasomie, care domoleste cumva esenta mentolata de dinainte. Urmeaza note clasice orientale, lemnoase, de ambra, care definesc parfumul si il fac special. Aroma ramasa in urma dainuie mult timp pe piele - il aplicam dimineata si seara, inainte d dus, inca mai simteam urme vagi ale parfumului.

Pentru 65 de lei, merita cu siguranta sa le dati o sansa acestor parfumuri. Pe site gasiti o multitudine de arome, atat pentru barbati, cat si pentru femei, si un astfel de parfum poate fi un cadou ideal pentru orice ocazie.

Voi ati incercat parfumurile Infinite Love? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Atata am auzit despre aceste parfumuri, vreau să le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă spui că ”se spune” despre Madrid că seamănă sau este replica la Thierry Mugler, este okay. Eu am avut acest parfum, de câteva ori chiar, È™i este bun. Nu mă dă pe spate, dar este în lista parfumurilor mele.
    Am citit despre aceste replici, am înțeles că sunt bune, prețul la fel, deci merită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul meu parfum de la Infiniti este k 29 pur si simplu m-am indragostit de el si vreau sa mai incerc si alteleee

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am unul de la ei, replica dupa Lady Million, una foarte reusita zic eu, dar il port mai mult toamna si iarna, fiindca vara prefer aromele mai fresh.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am unul care se aseamana cu cel de la Chanel Chance si imi place foarte mult. NU rezista la feld e mutl dar asta rezolva fragrance shotul pe care il pot care cu mine in gentuta fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac parfumurile lor, am aflat tarziu cum se face refillul la shotul de poseta, si ma bucur ca pot reimprospata parfumul !

    RăspundețiȘtergere
  7. Uu ce nume dragut, sunt sigura ca miroase si foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre aceste parfumuri am auzit numai cuvinte de lauda. Trebuie sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat inca parfumurile Infinite Love, dar am auzit numai de bine de ele. O sa imi iau si eu unul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pe lista câteva parfumuri Infinite Love si sper sa intru cat mai repede in posesia lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata, mi s-a pus pata, daca e oriental si cu mosc+ambra, e pt pielea mea!

    RăspundețiȘtergere