Bioderma Photoderm Bronz - Cand soarele intalneste protectia solara ideala


Buna dragilor,

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la Bioderma, imi rasare in minte sticluta de apa micelara cu capac roz. Totusi, Bioderma nu este doar despre curatarea tenului, ci si despre ingrijire, si mai ales despre protectie solara, asa ca astazi va voi povesti despre un produs din aceasta gama, ideal de luat in vacanta, si nu numai.



Uleiul Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 30 este un ulei uscat de protectie solara potrivit atat pentru fata cat si pentru corp, pentru un fototip mediu inchis. Produsul vine intr-o sticluta de tip spray, dotat cu o pompita pentru o aplicare usoara si uniforma. Ca orice produs de protectie solara, se recomanda a se aplica o cantitate mare de produs, si de a se alica uniform, pentru a va bucura de protectia promisa. In plus, nu uitati ca este nevoie de protectie solara nu doar cand mergeti la plaja, ci in fiecare zi. Se recomanda, de asemenea, a se reaplica dupa inot, transpiratie abundenta su la 2 ore.




M-am bucurat cand am vazut ca de aproape doua staptamani s-a mai imbunat vremea si a dat semne ca ar fi vara afara, nu toamna. Asadar, am incercat sa ma bucur de luna de vara ramasa, si am iesit, cand am prins putin timp liber, afara la bronzat, pentru a lua o doza directa de vitamina D. Am folosit acest ulei pe tot corpul si chiar mi-a placut. A intrat foarte repede in piele, nu a lasat pielea lipicioasa si a mirosit si placut, dicret, a ceva floral, ducandu-ma cu gandul la o plaja insorita si linistita, unde mi-ar fi placut sa fiu.

Desi am aplicat protectie solara, am prins o usoara tenta aramie, in putinul timp in care l-am petrecut la soare. Precizez acest lucru fiindca stiu ca exista foarte multe persoane care evita cremele cu factor de protectie solara din aceasta cauza. Este bine ca toata lumea sa inteleaga ca razele soarelui sunt nocive pentru pielea neprotejata, iar cancerul de piele poate fi o consecinta foarte neplacuta a expunerii la soare fara niciun fel de protectie solara.

Voi folositi produse de protectie solara vara sau tot timpul anului? Ati incercat produsele de la Bioderma cu SPF?

Kiss Kiss.


Share:

11 comentarii

  1. Folosesc protectie solara tot timpul anului. Am o piele destul de sensibila si vreau sa fie mereu protejata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Protectia solara este foarte importantă, si eu trebuie să încerc aceat produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Spf 30 nu e nici o grija ca nu te bronzezi, chiar si cu spf 50 daca intrii in apa te bronzezi, oricum protectia este importanta, bronzul se poate pune si cu autobronzant ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc doar vara protecție solara. Am pielea ok. Ma bronzez direct, fara sa ma inrosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit așa multe păreri bune despre acest produs!! 😍😍 Sper să îl achiziționez și eu vara aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crema sau fondul de ten au mereu spf, iarna vara. Pentru corp aplic doar vara, la plaja.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu știu dacă ajung la mare anul acesta, dar neapărat trebuie sa încerc acest produs. Am văzut multe păreri bune și sunt curioasa cum funcționează pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu incerc sa le spun si prietenelor mele ca daca folosesti protectie solara, tot te bronzezi. Noi cunoastem pentru ca avem de a face cu diverse produse dar multe persoane au idei fixe si informatii eronate. In general folosesc protectie solara vara si incerc sa folosesc si iarna in crema de fata. Bioderma este siguranta pentru mine. Daca nu imi iau eu, pentru copii cumpar Bioderma sau dermatocosmetice

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am folosit si noi la plaja. Este foarte fain, te bronzezi repede. Chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut acest ulei cu mine la mare si m-am inteles tare bine cu el. Mi-am facut un bronz tare interesant cu ajutorul acestui produs de la Bioderma

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa imi cumpar si eu pentru saptamana viitoare cand mergem in concediu.

    RăspundețiȘtergere