Ingrijirea parului cu produse Anian: Partea a II-a - Masca nutritiva Oro Liquido


Buna dragilor,

Daca v-am povestit despre samponul meu preferat din ultima vreme, trebuie sa va povestesc si despre masca de par cu care am intregit rutina de ingrijire a parului, nu? Imi place sa folosesc produse din aceeasi gama, pentru a simti cu adevarat efectele benefice ale ingredientelor, asa ca va voi prezenta un alt produs indragit de la Triodeluxe.
Masca de par Anian Oro Liquido este o masca de par nutritica cu ulei de argan, shea si jojoba si promite sa hraneasca parul si sa il faca lucios si sanatos. Masca vine intr-un ambalaj de tip borcan si are o cantitate de 250 de ml si o valabilitate de 12 luni de la deschidere. Daca de obicei ma feresc de astfel de ambalaje, recunosc ca devin preferatele mele cand este vorba de masti de par sau de scruburi pentru corp fiindca mi se par foarte practice de folosit si sunt convinsa ca am utilizat si ultimul gram de produs.
Aceasta masca are acelasi miros puternic si oriental ca si samponul din aceasta gama si se mentine pe par pana la urmatoarea spalare. Textura sa este una mai lichida, si imi place ca asa folosesc foarte putin produs, devenind foarte spornica. Eu folosesc masca de par la fiecare spalare, de obicei dupa samponarea in prealabil a parului de doua ori, clatirea si aplicarea unui balsam. De data aceasta, am sarit peste balsam si am aplicat diresc masca. Mi-a  placut foarte mult cum se intinde pe parul meu lung (o folosesc de la urechi in jos), si mai ales efectele sale. Inca de la masarea in par, simt o diferenta la textura parului, acesta devenind parca mai gros si mai plin. Dupa aplicare, o las de obicei 1-2 minute in par, apoi clatesc cu apa calduta, iar ultimul jet de apa este de fiecare data rece.
Dupa utilizare, parul devine moale, catifelat si pisicos, asa cum imi place mie. Avand parul ondulat, am foarte mult vomum de la mama-natura, si foarte mult frizz in par, insa masca aceasta reuseste sa imi imblanzeasca coama rebela si sa imi defineasca intr-un mod placut buclele.

Nu uitati de pagina de Facebook de la Triodeluxe, pentru a fi la curent cu promotiile si ofertele de pe site.

Voi ati incercat mastile de par de la Triodeluxe?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Masca asta o am si o folosesc si eu, imi place mult, fce parul asa frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut si eu masca asta si e super! in primul rand miroase bestial, iti vine s-o mananci, iar parul il lasa moale si tare frumos! da, e un produs care mi-a placut maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat samponul din gama aceasta si sunt tare incantata de el. Trebuie sa iau si masca pentru efecte si mai bune .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai folosit o masca de par de foarte mult timp. Cred ca o sa mi-o comand pe asta. M-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca are ulei de argan cu siguranta este o masca foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, am incercat si eu o masca de par de la Triodeluxe si am fost multumita de produs.

    RăspundețiȘtergere
  7. am incercat cateva produse in timp de la ei si mi-au placut foarte mult, am avut si o masca odata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am incercat diverse masti de la ei si toate m-au impreasionat placut. Aceasta masca cred ca este prima masca incercata de la ei. De la asta am inceput eu sa comand fel de fel de produse de la Triodeluxe

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit aceasta masca anul trecut, mi-a placut si am continuat sa o folosesc ocazional.

    RăspundețiȘtergere