Note Cosmetics - All eyes on you


Buna dragilor,

Note Cosmetics este o firma turceasca de produse de machiaj, care promite produse de o calitate superioara la un pret pe care sa si-l permita toata lumea. Aceste produse se diferentiaza de majoritatea de acest fel de pe piata prin faptul ca sunt cruelty free, adica nu au fost testate pe animale, un aspect foarte important de luat in seama daca va pasa de acele sufletele nevinovate.

Desi stiam de un an si ceva de aparitia lor pe piata romaneasca, nu le incercasem inca, asa ca atunci cand am primit 3 produse de la ei, am fost , ca de obicei, foarte curioasa de ce pot face. Inca de la inceput m-au atras ambalajele acestor produse - negre, mate, aratand ca niste produse de lux.



Primul produs incercat a fost fondul de ten, deoarece sunt intr-o cautare continua de un asemenea produs de machiaj care sa se potriveasca cu tenul meu. Eu am un ten normal, cu tensinte usoare de ingrasare vara, insa culoarea este foarte deschisa si rar gasesc ceva sa se potriveasca. Fondul de ten  Detox&Protect si are SPF 15 si ingrediente active care lupta impotriva radicalilor liberi. Vine intr-un ambalaj negru, cu o parte transparenta,  are pompita pentru facilitatea folosirii si are o cantitate de 35 de ml, fiind valabil 12 luni de la deschidre. Are o textura usoara, se aplica cu usurinta (eu folosesc un buretel de machiaj), si este nevoie de putin produs pentru aplicarea pe toata fata. In ceea ce priveste aplicarea, am avut putina bataie de cap pana am reusit sa il fac sa se vada bine pe tenul meu. Din cate am observat, nu prea se intelege bine cu cremele de fata aplicate initial - am incercat vreo 3 la numar si peste fiecare crema se aplica ciudatel, cumva in pete parca, asa ca l-am folosit peste o baza de machiaj siliconata, si am reusit astfel sa ma bucur cu adevarat de acest fond de ten. Are o acoprire mica spre medie, se simte lejer pe ten si nu imi incarca fata. Nefixat cu pudra, rezista destul de bine vreo 5-6 ore, timp in care tenul are un aspect fresh, usor dewy. Vine in 8 nuante, asa ca sunt sanse mari sa va gasiti una care sa vi se potriveasca.



Tot pentru fata am incercat si blush-ul iluminator in nuanta 05 Desert Rose. Mi-a placut foarte mult la acest blush ca vine atat cu oglinda, cat si cu o mica pensula, astfel putand fi aplicat cu usurinta oriunde. Blush-ul are 5.5 g, o valabilitate de 24 de luni de la deschidere si vine in 8 nuante. Este usor prafos si cred ca cel mai bine se aplica cu o pensula sintetica - eu o folosesc pe cea cu care a venit si ma impac foarte bine cu ea. Aplicat cu grija, rezista foarte bine de dimineata pana seara, dar daca aveti un ten gras, puteti lua acest produs cu voi pentru o reaplicare, deoarece este compact si intra in orice geanta. Are in compozitie particule foarte fine de sclipici, care ofera un aspect fresh machiajului.


Am folosit si rujul din gama Rich Color, in nuanta 19 Ginger Flower. Rujul este unul cremos si foarte hidratant, si se aplica cu usurinta pe buze. Avand o textura bogata, hraneste buzele si le hidrateaza datorita untului de cacao si uleiului de argan din compozitie. Are un luciu placut si rezista decent pe buze daca nu mancati sau beti ceva. Pentru a-i prelungi viata, imi place sa aplic un strat, sa tapotez cu un servetel buzele si apoi sa mai vin inca cu un strat. Astfel, chiar daca luciul se ia de pe buze, ramane o culoare discreta, care rezista mai mult. Rujul are 4.5 g, o valabilitate de 18 luni de la deschidere si are o varietate de 24 de nuante.




Transportul pe site-ul Note Cosmetics este gratuit la o comanda mai mare de 100 de lei, si gasiti oferte cu pana la 40% reducere, deci merita sa le dati o sansa.

Voi ati incercat produsele Note Cosmetics?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. As vrea sa incerc o pudra de la Note si niste rujuri colorate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place nuanta rujului, e vesela, de vara, cred ca e foarte faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că ai produse Note! Am auzit că ar fi foarte bune. ^_^ Vreau și eu ruj în culoarea aceea superbă!! Wow! ce fain arată. 😃😃

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra si rujul ala mi-ar placea si mie. Arata tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am folosit cosmetice de la Note. Imi place fondul de ten. Mi l-as dori si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am rujurile lichide de la Note, sunt super multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu încă nu le-am încercat, dar par ok.

    RăspundețiȘtergere