Produse pentru machiajul ochilor de la Lambre


Buna dragilor,

Astazi o sa va povestesc cate ceva despre produsele de machiaj de la Lambre. Pana la Bucovina Beauty Event n-am mai auzit, deci nici n-am incercat aceste produse, stiind despre aceasta firma ca au doar parfumuri. Insa cand e vorba despre produse de machiaj, eu sunt cel mai bun cobai, asa ca am decis sa las deoparte ce am avut inceput si sa le bag pe acestea in teste. Va voi povesti mai intai despre produsele pentru machiajul ochilor, si apoi despre cel al fetei, asa ca astazi va arat un rimel si un eyeliner.

Primul intrat in rutina de machiaj a fost rimelul Volume Lash. Ambalajul este unul foarte elegant, auriu, si arata ca un produs high end. Periuta este una din silicon, si are perii distribuiti neuniform, avand atat peri scurti, cat si mai lungi. Pe site il gasiti disponibil doar in nuanta Black, si tin sa va precizez ca este un negru intens. Mi-a placut foarte mult efectul acestui rimel, cu putin efort si timp, imi lasa cele mai lungi si definite gene, asa ca pentru asta a ajuns si in favoritele lunii iulie. Singurul aspect negativ pe care i l-am gasit acestui rimel este faptul ca, dupa careva ore de la purtare, incepe sa se transfere pe zona de sub ochi. Nu stiu daca acest aspect se intampla doar vara, cand temperaturle sunt foarte ridicate, insa mi-ar fi placut o varianta mai rezistenta. Rimelul are 9 ml, 6 luni valabilitate de la deschidere, si un pret foarte bun, de doar 20 de lei.






In zilele in care am mai mult timp pentru machiaj dimineata, imi place sa folosesc si tus. Glamour eyeliner este un tus de tip carioca, de un negru foarte intens. Imi place foarte mult ca are o forma ergonomica si il pot tine bine in mana, lucru ce ajuta foarte mult la o linie de tus dreapta, fara tremuraturi. Ca si produsul anterior, si acest eyeliner vine intr-o singura nuanta, si daca la rimel nu ma deranjeaza, aici ar fi fost super sa fie si alte culori dintre care am putea alege, gen un maro, verde sau albastru. V-am mai spus deja ca eu ma confrunt cu problema unor pleoape uleioase, asa ca atunci cand folosesc un eyeliner, fie el lichid, creion, carioca sau gel, trebuie sa folosesc un primer de pleoape si o pudra de setare, ca sa fiu sigura ca totul sta in loc. Mi-a placut foarte mult acest tus, fiindca se usuca rapid si mat, este foarte rezistent, si nici nu se transfera in mod inestetic pe pleoapa, indiferent de temperaturile de afara. Penita este foarte fina, nu zgarie, si pot desena atat linii foarte subtiri, cat si mai groase. Are o valabilitate de 6 luni de la deschidere, deci aveti tot timpul din lume sa tot faceti sau sa exersati pentru un cat eye perfect.




Voi ati incercat produsele de machiaj de la Lambre?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Tusul de ochi sub forma de carioca mi se pare mult mai usor de folosit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai auzit de acest brand. Mi-ar plăcea sa încerc mascara, se vede foarte frumos efectul pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat, e prima data cand aud de ei. O sa ma uit dupa lambre, poate se lipeste ceva de mana mea ^_^

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place tare mult cum se vede rimelul pe gene. Cred ca imi iau si eu rimelul asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin offtopic, dar voiam sa-ti spun ca-mi place f mult logo-ul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasă de tuș. Chiar trebuie să îmi achiziționez unul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tusul rezista extrem de bine, la rimel cred ca nu ne-am potivit foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere