Ce efecte am vazut de la Skin Perfecting 8% AHA Gel de la Paula's Choice


Buna dragilor,

Brandul Paula's Choice l-am descoperit la inceputurile mele pe blog, cand am inceput sa caut mai multe detalii despre ingredientele produselor prezentate, pentru a putea face un review cat mai demn de luat in seara. Tot cautand informtii pe internet, am dat de site-ul Paulei Begoun, "the cosmetic cop', o experta in ingrijirea tenului care a facut multa lumina in capul meu. Am invatat astfel sa stiu sa fac diferenta intre ingrediente bune sau foarte bune, cu adevarate beneficii pentru ten, cele medii, puse de umplutura in produs, fara nicio diferenta notabila si cele periculoase pentru ten, cu efect alergen. De asemenea, am descoperit prin intermediul ei ca celulele moarte de pe ten se pot indeparta si prin alte metode decat exfolierea mecanica, asa ca astazi va voi prezenta un exfoliant mai diferit, insa cu efecte spectaculoare pe tenul meu.



Skin Perfecting 8% AHA Gel este un produs recomandat pentru toate tipurile de ten, pentru persoanele care doresc o exfoliere blanda dar eficienta in acelasi timp. Nu va asteptati si nu cautati in acest produs particule abrazive, deoarece este vorba despre o exfoliere chimica, nu fizica, ingredientele active din acest produs indepartand usor si simplu celulele moarte de la nivelul pielii. Daca nu ati incercat pana acum acizi pentru ten, va recomand sa faceti un test pe o mica suprafata de piele, ca sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, este obligatoriu sa aplicati SPF cat mai mare (50 ar fi ideal) dupa acest produs, indiferent daca gelul este folosit dimineata sau seara.

Eu folosesc acest produs cam de o luna, asa ca am putut sa imi fac o parere pertinenta despre el. Produsul vine intr-un ambalaj de tip tub cu un orificiu prin care iese produsul (eu am variata trial de 30 de ml, varianta full size de 100 ml fiind dotata cu pompita) si are o textura usoara, ca un gel mai lichid. Avand asemenea textura, se aplica cu usurinta pe ten si este foarte spornic, eu folosesc cat o boaba de mazare, poate chiar si mai putin pe toata fata la fiecare aplicare, si inca mai am din el. L-am folosit doar seara si l-am introdus in rutina zilnica de ingrijire, dupa curatarea tenului si folosirea unui toner.  Aplicat pe ten, acidul glicolic imi ofera o usoara senzatie de furnicaturi, dar nimic neplacut, si aceasta senzatie dureaza cateva minute si apoi dispare.




Efectele acestui gel s-au vazut cam din prima saptamana. Nu mi-au mai aparut vesnicele cosuri provocate de caldura la fel de multe ca in trecut, iar cosurile aparute in perioada nefasta a lunii au fost mai mici si au trecut mult mai usor. tenul nu mi s-a uscat si nici nu s-a descuamat, ba chiar l-am vazut mai stralucitor si mai curat dupa fiecre utilizare. Inca nu am vazut efecte notabile asupra petelor pigmentare de pe ten (imi apar ca niste pistui vara, tenul meu alb fiind predispus la asa ceva), dar astfel de rezultate se vad in timp, asa ca o sa fiu perseverenta. Tenul a devenit mai curat si arata cu siguranta mai bine. O sa continui sa il folosesc pana la ultima picatura, si apoi ma gandesc foarte mult sa cumpar varianta full-size.

Voi ati incercat exfolierea teului cu acizi? Ce parere aveti despre produsele de la Paula's Choice?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Nu am incercat pana acum acest gen de exfoliere, dar se pare ca este eficient. Trebuie sa cumpar si eu cateva mostre, poate mi se va potrivi si mie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il folosesc cam o data pe saptamana si imi place cum se comporta cu tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat niciodată tipul ăsta de exfoliere, dar suna bine. Pe mine unele exfoliante cu brobonele mă irită și fac coșuri de la ele. Asta pare interesantă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc tot scrub pentru exfoliere pentru ca imi e cam frica de acizi desi am citit ca sunt mult mai eficienti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit un astfel de produs pana acum dar chiar as vrea sa vad daca tenul meu se va comporta mai bine dupa folosire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat inca acest exfoliant, cred ca e mai ok pentru perioada toamnei, acum tind sa stau mai mult prin soare

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mi-a plăcut în articol este prezentarea produsului. Nu am avut până acum produse de la Paula”s Choise, dar am mai citit despre ele È™i mi se par bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi inspira incredere, desi n-am mai citit despre acest produs pana la tine pe blog. Vreau sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre Paula s Choice am auzit doar cuvinte de bine. Trebuie sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am incercat nimic de la Paula's choice, dar exfoliantul asta chiar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc produsele Paula's Choice. Folosesc si eu doua si sunt tare incantata si chiar ma gandesc sa-mi iau mai multe

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie mi-a placut foarte mutl, drept urmare mi-am comandat varianta full size la nici o luna de la eveniment :)

    RăspundețiȘtergere