Ingrijirea parului cu produse Anian: Partea I - Samponul Oro Liquido


Buna dragilor,

In cadrul evenimentului Bucovina Beauty am avut, ca si sponsor, pe cei de la Triodeluxe. Cand ma gandesc la ei, ma gandesc la produse de ingrijire a parului de la Anian, fiind unele dintre cele mai recunoscute pentru efectele lor miraculoase pentru parul deteriorat. Cei de la Triodeluxe au fost destul de darnici cu noi si ne-au oferit, pe langa cele 2 produse pe care am putut sa ni le alegem noi, alte inca doua produse, unul pentru par, si unul pentru o casa parfumata:



Astazi va voi povesti despre samponul care a intrat in favorite. Si la ce scalp pretentios si par cu personalitate am eu, asta zice ceva, asa ca haideti sa va arat mai de aproape "inculpatul":
Samponul Oro Liquido este un sampon nutritiv cu ulei de argan, shea si jojoba. Samponul vine intr-un ambalaj de 400 ml si are o forma ergonomica, usor de tinut in mana. Acest aspect mi se pare important, mai ales pentru cantitatile mai mari. Capacul este unul de tip press, si foarte usor de folosit, mai ales ca dozeaza perfect cantitatea necesara de produs. Dupa cum ii spune numele, samponul are o textura usor lichida si o culoare cu o tenta aurie, ducandu-ma de fiecare data cu gandul la o zi de spa atunci cand il folosesc. Are un miros extraordinar de frumos, puternic si oriental, de obicei ma incanta maxim tot ce contine ulei de argan, si nici acesta nu m-a dezamagit. 
Eu il folosesc, ca de obicei, de 2-3 ori pe saptamana. Il aplic pe parul ud, masez bine, las sa actioneze 1-2 minute, clatesc bine si repet. Pentru mine acest tip de spalat pe cap il practic de cand ma stiu si mi se pare cel mai eficient, si chiar nu pot sa inteleg persoanele care samponeaza o singura data. Acest sampon este foarte spornic, fiind nevoie de foarte putin produs pentru a spala parul in profunzime. Inca de la prima aplicare parul meu s-a simtit mai moale si mai catifelat, iar buclele s-au aranjat mai bine. Curata foarte bine, atat scalpul, cat si firul de par, indeparteaza reziduurile de produse de styling (in cazul meu sampon uscat si fixativ), insa in acelasi timp il simt foarte bland, atat pe scalp, cat si pe lungimea parului. Nu mi-a provocat matreata, lucru ce ma bucura mult, si nici nu am vazut sa mi se ingrase parul mai repede ca inainte, ca chiar am reusit uneori sa sar o zi de spalat pe cap, cu toate ca nu ma asteptam la asta, tinand cont de cate uleiuri hidratante contine. Asta in conditiile in care am un scalp foarte uleios si un par uscat pe lungime.

Acest sampon are o valablitate de 12 luni de la deschidere si un pret de 36 de lei. Din cate am observat pana acum, preconizez ca acest sampon va tine 3 luni in conditiile prezentate mai sus (2-3 spalari pe saptamana x 2 samponari la fiecare, la un par lung). Asta inseamna ca ar fi un pret de 12 lei pe luna, deci un pret foarte mic, comparativ cu efectele sale. Pe mine m-a convins, si cred ca s-ar potrivi pentru toate tipurile de par.

Pe site gasiti o multime de game din care puteti alege (printre care si celebra gama cu Keratina lichida), gasiti si produse de la Tresemme si Salon Hits, dar si produse pentru corp si ten. De asemenea, pe pagina de Facebook Triodeluxe gasiti recenzii la produse si oferte de 50% reducere sau produse gratis.

Voi ati incercat sampoanelede din gama Anian?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Nu am incercat produsele de la Anian, dar vad ca au produse la preturi bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador efectiv acea masca si acel sampon, acum sunt pe terminate..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nimic de la acest brand, nici nu am auzit pana acum sincer, dar par sa aiba produse interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu momentan folosesc Tresseme keratin tot de la Triodeluxe. Pridusele astea chiar fac o treaba super buna

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca nu am ales si eu acest sampon, am in schimb 2 spray-uri de par minunate ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am tot auzit pareri bune despre brandul Anian asa ca vreau sa testez si eu produsele lor cu argan. Par super faine! 😘

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu am nevoie de niște produse pentru păr bune. Am părul cam pretențios. Poate o să ajung să testez și aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am tot auzit de produsele Anian È™i doream sa le cumpăr, le-am È™i trecut în wishlist, dar apoi am uitat. Mersi de recomandare ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu masca si samponul din aceasta gama si m-am inteles tare bin cu ele

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele Anian sunt foarte bune, are o prietena de-a mea si m-a convins sa-mi iau si eu ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant, ne dai și o lista de ingrediente active la șamponul Anian?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am avut un ulei cu keratină de la ei și mi-a plăcut mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit de brandul anian. Îmi plac produsele pe bază de ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pare interesant samponul, din cate scrii tu. Nu am incercat nimc Anian, cred ca-i cazul. 😊

    RăspundețiȘtergere