Fragonard - Povestea unui parfum


Buna dragilor,

Recunosc, imi plac parfumurile! Mereu ma simt atrasa de arome noi, sticlute inedite si amintiri care fixeaza aceste parfumuri. Niciodata nu plec din casa neparfumata si mereu ma bucur cad gasesc un nou parfum care sa imi fie pe plac.

Cel mai recent parfum adaugat colectiei mele este aceasta miniatura de la Fragonard. Daca nu stiati, Parfumeria Fragonard a luat nastere in 1926, in Grasse, in sudul Frantei, intr-o perioada in care lumea se refacea dupa Primul Razboi mondial., iar femeile incepeau sa revina la eleganta de odinioara, deci este un parfum cu istorie si traditie.



Apa de toaleta Fragonard este un floral-oriental, un parfum mai greu, pe care il vad ideal de purtat seara sau in sezonul rece, un parfum elegant, pentru o categorie de varsta de peste 30 de ani. Notele de varf sunt crinul, iasomia, zambila, petit grain si bergamota, notele de mijloc sunt reprezentante de portocala, madarina si caprifoi, iar notele de baza sunt caracterizate de ambra si mosc. Parfumul este destul de rezistent, il simt pe piele si la 5-6 ore de la aplicare, si tinand cont ca este de fapt o apa de toaleta, asta spune multe. Deja m-a cucerit acest parfum, si acum stau in dubii daca sa incerc varianta full-size sau sa mai incerc alte variate mini.



Desi imi place sa asortez parfumul cu restul produselor de ingrijire a corpului - gel de dus, crema de corp, de data aceasta am folosit sapunul solid cu aroma de carpifoi, asa ca s-a potrivit destul de bine. Sapunul are o cantitate imensa, 140 g, insa este usor de manuit in baie. Curata eficient, dar cu delicatete pielea, si nu o lasa uscata dupa dus. Mirosul persista maxim o ora, dar oricum eu vin cu parfum dupa, deci e bine. Singura chestie care ma deranjeaza oarecum la acest produs este faptul ca  se topeste prea repede in contact cu apa, dar cred ca de asta l-au facut asa de mare. 😊



Daca va tenteaza si pe voi sa incercati acest parfum, il gasiti pe site-ul oficial, la un pret foarte bun si o cantitate indestulatoare, toate acestea imbracate in hainute vesele si colorate.



Voi ati incercat produsele Fragonard?

Kiss Kiss.


Share:

11 comentarii

  1. Am si eu sapunelul dar cu lavanda si imi.place la nebunie!! Miroase extrem de frumos. Si parfumul miroase deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am și eu săpunul de la ei și în parfum miniatura. Miros superb, îmi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai am si alte produse de la ei si toste miros foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat aceste produse, insa o sa tin cont de recomandarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu doua produse, tot ca si tine un parfumel si acest sapun dragut

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat pana acum produsele lor dar ambalajele sunt minunate si dupa ce am citit ce ai scris imi doresc si eu macar un sapun de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. sapunurile lor sunt dementiale, sunt deja la al doilea si chiar cred ca merita din plin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac sapunurile solide, le-as incerca pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  9. îmi plac parfumurile mult, cui nu-i plac?iar despre Fragonard am auzit numai de bine.Este frumos prezentat, ar merge pentru sezonul mai rece. Îmi place și asocierea pe care ai făcut-o cu săpunul cu caprifoi.
    felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu aroma de caprifoi? Suna bine chiar daca nu imi pot da seama cum e in realitate. Insa m-ai facut curioasa si o sa il caut si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am incercat cateva produse de la ei. Arata foarte bine sapunul, dar si parfumelul in varianta mini

    RăspundețiȘtergere