Swatch & review: Corector Lichid - Camouflage Liquid Concealer de la Farmasi


Buna fetelor,

Astazi discutam despre corectare. Bine, nu corectare de teme, de bac, sau de alte nazdravanii, ci de corectarea cearcanelor. Sau mai bine zis de ascunderea lor. Stiti coletelul meu cu produse de la Pentru Corpul Tau? Mai tineti minte ca exista si un corector pe acolo? Ei bine, acum ca e aproape pe sfarsite, pot sa emit si eu o parere clara despre el si sa v-o prezint si voua:


Ce spun ei: Corector lichid cu textura usoara ce ofera finisare naturala si acoperire pe durata intregii zile. Se aplica cu usurinta datorita aplicatorului special.

Ce spun eu: V-am mai zis de multe ori pe blog ca eu am cearcane de la mama natura. Nu conteaza cat dorm, cum dorm sau daca dorm, ele sunt tot acolo. Conteaza insa aspectul lor. Cand sunt foarte obosita si privata de somn, arat ca un panda, am cercane pana aproape de gura, arat maltatata si multa lume zice ca arat ca naiba. Pe asta n-am de unde sa o stiu, n-am avut nicio intalnire face to face cu numita, dar concluzionez ca nu e prea indicat sa apar nemachiata in acele momente critice. Asadar, corectorul de cearcane devine my BFF si de multe ori este piesa de rezistenta din machiajul meu de zi cu zi, alaturi de rimel si creion pentru conturul sprancenelor.

Acum ca v-am explicat mica mea drama, sa trecem la povestea propriu-zisa. Acest corector este sub forma de stilou, si are un aplicator sub forma de pensula. Este foarte simplu de folosit - prin rotirea capacului inferior, produsul este impins catre varful pensulei. Imi place ca partea de sus, acolo unde este corectorul, este transparenta, deci pot vedea cat produs mai este in ambalaj. Sistemul de dozare este foarte bun si rezistent, functioneaza la fel de bine ca la inceput, iar cantitatea de produs se poate doza cu usurinta.


Textura acestui corector este cremoasa si se intinde cu usurinta pe zona dorita. Eu am optat pentru cea mai deschisa nuanta, fiind mai alba atunci cand l-am ales, dar vine in 4 nuante, deci aveti de unde alege.


Mie imi place sa aplic astfel corectorul, pentru a oferi atat luminozitate, cat si acoperire - trasez de la coltul interior al ochiului linii dinspre nas catre coltul exterior, iar apoi blenduiesc usor.


In ceea ce priveste metoda de blenduire, am incercat atat folosirea degetelor, cat si a unui buretel de machiaj mini, dupe beauty blender. A doua varianta mi se pare mult mai de efect, iar rezultatul mult mai natural. Acest corector acopera cu usurinta cearcanele si imi ofera, asa cum ziceam, si luminozitate zonei de sub ochi, reusind sa imi dea un aspect mai uman :) Rezista cu brio toata ziua si nu se strange in liniile fine de sub ochi.

Ingrediente:


Cantitate: 4 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 13 lei.

Unde se gaseste: online, pe www.pentrucorpultau.ro, aici.

Voi ati incercat corectorul lichid de la Farmasi?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii