Oferta lunii august 2016 de la Yves Rocher


Buna fetelor,

Trecand cu privirea prin mailuri, am vazut noua oferta de la Yves Rocher pentru luna august 2016, asa ca am decis sa v-o arat si voua. Eu rezist eroic telefoanelor stresante - merg pe principiu, pana la urma, si nu voi comanda nimic pana nu voi primi in posta oferta lor. Sa lasam totusi mica mea drama deoparte si sa va arat ce suprize ne pregateste Yves Rocher pentru luna care urmeaza:


La o comanda minima de 59 de lei, putem alege intre doua produse de machiaj. Primul produs este rimelul cu efect vertiginos de alungire, in valoare de 48 de lei. Are 4 ml si poate fi ales in una din cele 3 culori - albastru, negru sau brun. Periuta este interesanta, lunga si subtire, si promite acoperire perfecta, geana cu geana. Al doilea produs este rujul cremos hidratant, in nuanta Trandafir salbatic. Rujul are 3.7 grame, si o valoare de 33 de lei. Culoarea mi se pare tare frumoasa, si ideala pentru primavara-vara-toamna. Nu stiu de ce, dar chiar nu m-as vedea purtand culoarea asta iarna. Eu personal as alege rimelul - am mai incercat rimeluri de la Yves Rocher si chiar mi-au placut.

La o comanda minima de 129 lei, se primesc, la alegere, parfumuri, pentru ea sau pentru el. Apa de toaleta Naturelle are o cantitate de 75 de ml si o valoare de 140 lei, si are note de bergamota, iasomie si cedru. Am avut candva o mostra din aceasta si mi-a placut destul de mult. Apa de toaleta Gaiac-ienupar are tot 75 de ml si o valoare de 110 lei, si imbina note de lemn de gaiac, ienupar si cardamon.

Pe voi ce oferta va tenteaza cel mai mult?

Kiss Kiss.


Share:

4 comentarii

  1. in fiecare luna au oferte super. Pacat ca nu am eu bani de shopping mereu.

    RăspundețiȘtergere
  2. mor dupa naturelle.miroase genial! in momentul de fata am varianta osmanthus, si de fiecare data cand vad mail de la ei, zic ca o sa rezist eroic. pana intr-o zi...

    RăspundețiȘtergere