Review - Masca de par Kallos Multivitamin cu ginseng si ulei de avocado


Buna fetelor,

In ceea ce priveste produsele pentru ingrijirea parului, in Top 5 intra cu siguranta produsele de la Kallos .De fiecare fata cand sunt intr-un magazin fizic sau online, nu ratez sa arunc o privire la aceasta gama. Asadar, astazi avem in prim plan un produs de ingrijire a parului de la Kallos, si anume masca de par si ginseng si ulei de avocado.



Ce spun ei: Continutul de ingrediente active protejeaza parul deteriorat, slabit. Hraneste, hidrateaza, revitalizeaza parul si stimuleaza cresterea parului.

Ce spun eu: Aceasta masca vine intr-un ambalaj de tip borcan, pe care il prefer mai mult in cazul acestor produse. Stiti deja mania mea germofoba si aversiunea fata de ambalajele pe care nu le consider igienice, dar am observat ca mastile de par, avand o textura mai groasa, sunt mai simplu de folosit in astfel de ambalaje. Nu ocupa mult loc si sta cu usurinta pe marginea cazii, unde depozitez produsele de ingrijire in uz.

Masca de par are o culoare alba si textura clasica a acestui tip de produs de la Kallos - destul de inchegata sa nu curga, dar totusi usor de distribuit pe par. Mirosul imi place la nebunie, miroase exact ca un ceai aromat, dulceag si intens.


Am aplicat-o la fel cum aplic mastile pentru par: dupa samponare de doua ori si clatire, si dupa aplicarea balsamului si clatirea lui. Am aplicat-o de la urechi in jos, pe lungimea parului, si am lasat-o sa actioneze 2-5 minute, in functie de timpul meu disponibil. Se aplica cu usurinta, si se clateste la fel de usor. Inca din momentul clatirii se vad rezultatele, parul devine mai matasos, mai catifelat. Hidratarea si mirosul se mentine in par pana la urmatoarea spalare.

Avand o cantitate mare si un pret mic, eu recomand aceasta masca tuturor persoanelor care doresc un plus de ingrijire pentru par. La Kallos gasiti o multitudime de game pentru par, asa ca veti gasi, cu siguranta, o masca sa se potriveasca tipului vostru de par.

Ingrediente:  Aqua, Cetearyl Alcohol, Centrimonium Clorhide, Persea Gratissima Oil, Parfum, Citrus Sinensis Extract, Citrus Limon Extract, Panax Ginseng Extract, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimetriconol, Propylene Glycol, Niacinamide, Calcium Pantotheriate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocoperyl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltodextrin Sodium Starch, Octenylsuccinate Silica, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Cantitate: 275 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 6 lei.

Unde se gaseste: online, pe http://pentrucorpultau.ro/  , aici.

Voi ati incercat aceasta masca de par?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Foarte interesant produs...stiu de marca Kallos si am citit numai lucruri bune despre produsele cosmetice si de ingrijire.Uite si aici se gasesc aceste produse :http://ecosmetix.ro/produs/kallos-kjmn-masca-de-par-multivitamin-cu-extract-de-ginseng-si-ulei-de-avocado-2/...o sumedenie de produse unul mai atragator ca altul.O seara faina.Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe asta nu am incercat-o, dar imi plac si mie mastile Kallos, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  3. face parul foarte moale dar reuseste sa pastreze putin volum? Daca pierde volumul nu e pe genul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu ma omor dupa masti.am constatat ca balsamul face o treaba foarte buna. de aia sunt fan balsam kallos :D 1 pe luna :D

    RăspundețiȘtergere
  5. suna tentant, mai ales ca de ceva timp nu am mai achizitionat nimic de la Kallos

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac produsele Kallos, am folosit samponul nuantator, si rimel si sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere