Review: Gel de dus cu violete Bottega Verde


Buna fetelor,

Vin la cald cu parerea mea despre gelul de dus de la Bottega Verde, fiindca tocmai am iesit de sub dus, unde m-am bucurat de aroma sa. Nu stiu de ce, dar se pare ca in ultima vreme petrec prea mult timp sub dus, mai ales cand gasesc geluri de dus sa imi fie pe plac. :D


Ce spun ei: Invaluie corpul, dintr-o atmosfera calda, placuta si catifelata cu parfum atemporal, de violete. Parfumul de violeta a fost dintotdeauna celebrat de multi poeti si apreciat de oameni din toate timpurile, iar in gelul de dus acesta se combina cu spuma delicata, cremoasa si catifelata. Cu extract purificator de violete. Pentru o baie hranitoare. Cu extract de violeta, purificator. Pentru o baie hranitoare.

Ce spun eu: Gelul de dus vine intr-un ambalaj de plastic, destul de rezistent (evident ca am reusit performanta sa il scap si pe acesta pe jos) si destul de usor de depozitat - chiar daca are 400 de ml, nu imi ocupa prea mult loc pe marginea cazii. Capacul se inchide si se deschide foarte usor si nu este deloc nail killer, asa ca si unghiile mele ii dau like. :D


Gelul de dus are o culoare foarte frumoasa, un lila placut, deci pe mine, iubitoare de mov si de toate nuantele sale, m-a cucerit. Textura este una mai apoasa, ca si in cazul sapunului lichid de care v-am povestit aici, dar am observat ca acest aspect nu influenteaza viteza sa de consumare.


In ceea ce priveste mirosul, tin sa va precizez ca, dupa aroma de mosc, aroma de violete este urmatoarea in topul preferintelor, din aceasta cauza am si ales acest produs. Conform descrierii de pe site, acest gel de dus are urmatoarele arome: note de varf - verdeturi, violeta, note de mijloc - iris, muhetto, note de baza - mosc si zmeura.  In ambalaj, im momentul in care fac un sniff-sniff, miroase fix a violete, acel miros senzual, delicat, feminin si extraordinar. in contact cu apa, mirosul se schimba, si devine unul usor fructat, in care se simte destul de bine zmeura.

Aplicat direct pe piele, face o spuma delicata, dar aplicat pe un burete, ofera o spuma luxurianta, bogata. Curata pielea foarte delicat, deci daca aveti o piele mai grasa sau multe produse de ingrijire aplicate pe piele, va recomand sa folositi varianta cu buretele. Pielea ramane catifelata si hidratata, si in ultima vreme, la dusul de dimineata, chiar n-am avut timp sa mai aplic si crema de corp si nici nu am simtit nevoia. Mirosul se mentine pe piele cateva ore, dar intr-un mod discret, fara a deranja olfactiv.

Cantitatea este destul de mare, iar pretul, la reducere, este chiar destul de decent, comparativ cu preturile din supermarket pentru asemenea produs. Merita a fi incercat pentru senzatia de hidratare si pentru miros, asa ca daca sunteti fanele acestei arome sau daca doriti sa aveti parte de un moment de rasfat sub dus, va recomand acest produs.

Ingrediente:


Cantitate: 400 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 32 de lei in mod normal, dar acum il gasiti la reducere, la doar 19 lei.

Unde se gaseste: pe www.bottegaverde.ro, aici.

Nu uitati, folosing codul CHOICE pentru o comanda plasata pe site, beneficiati de o reducere de 10% din valoarea comenzii. Atentie, codul este valabil doar pentru primele 20 de persoane, deci sa speram ca e inca valabil.

Voi ati incercat acest gel de dus cu violete de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii