Beauty Alert - Summer Must Have: Lotiunile hidratante sub dus de la Nivea


Îngrijire și parfum delicat cu loțiunile hidratante sub duș de la NIVEA  

  În zilele călduroase de vară, dușul răcoritor de dimineață sau baia relaxantă de seara sunt aliații perfecți împotriva căldurii. Dar, după fiecare îmbăiere, senzația uscată este modul în care pielea ta îți cere să o hidratezi. Da, știm, ai nevoie de timp pentru aceasta. Dar ce-ar fi dacă ai putea să te bucuri de hidratarea intensă a pielii chiar în timpul dușului? 

NIVEA inovează îngrijirea în timpul îmbăierii cu loțiunile de corp hidratante sub duș! Parfumul delicat și formulele avansate ale laptelui de corp şi loţiunilor cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele: uscată sau normală. 
Totul este cât de poate de simplu: întâi descoperă produsul perfect pentru tipul tău de piele și apoi bucură-te de hidratare chiar sub duş, urmând pașii de mai jos!

Răsfaţă-ţi pielea cu loțiunea ta preferată sub duș în doar patru paşi foarte simpli: 

1. Spală-te cu gelul tău de duş, apoi clăteşte-te. 
2. După clătire, pe pielea umedă, aplică pe întreg corpul unul dintre cele șase produse de hidratare sub duş, fie loţiune sau lapte de corp, în funcţie de nevoile pielii tale pentru a te bucura de îngrijire delicată, chiar din timpul îmbăierii.
3. Clăteşte-te din nou.

4. Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată şi îngrijită, fără senzație lipicioasă. Vei observa cu ușurință că produsul hrănește pielea pentru ca tu să economisești timp, nefiind nevoie să mai aplici ulterior loțiune pentru îngrijirea corpului. Cu loțiunile de corp hidratante sub duș de la NIVEA, senzația de piele uscată este doar o experiență a trecutului!

Recomandările NIVEA pentru pielea normală cu tendință de uscare:

NIVEA Lapte de corp hrănitor sub duș, cu ulei de migdale, pentru o hidratare în profunzime și miros delicat al parfumului unic NIVEA Creme – 17,75 lei (250 ml).
NIVEA Lapte de corp delicat sub duș, cu extract de unt de shea, pentru o piele hidratată, catifelată și îngrijită – 17,75 lei (250 ml).
NIVEA Loțiune de corp sub duș Q10, cu coenzima Q10, ce redă fermitatea pielii – 17,75 lei (250 ml).
NIVEA Lapte de corp sub duș cu extract de cacao, pentru hidratare și un parfum delicios – 17,75 lei (250 ml).
NIVEA Lapte de corp sub duș cu extract de miere, pentru hidratare și un parfum dulce – 17,75 lei (250 ml).
Recomandarea NIVEA pentru pielea normală:


NIVEA Loțiune de corp sub duș, cu minerale marine, pentru hidratare și o senzație intensă de prospețime – 17,75 lei (250 ml).Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

6 comentarii

 1. eu l-am incercat cu cel cu Q10 si chiar i-a placut, acum ma tenteaza sa incerc unul cu cacao

  RăspundețiȘtergere
 2. Ingrijirea suprema din yimpul si de dupa dus vine de la Nivea si sub mai multe forme.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect! Am incercat de la Nivea si geluri de dus. Ma declar foarte multumita!

   Ștergere