Beauty Alert - Summer Must Have: Lotiunile hidratante sub dus de la Nivea


ÃŽngrijire È™i parfum delicat cu loÈ›iunile hidratante sub duÈ™ de la NIVEA  

  ÃŽn zilele călduroase de vară, duÈ™ul răcoritor de dimineață sau baia relaxantă de seara sunt aliaÈ›ii perfecÈ›i împotriva căldurii. Dar, după fiecare îmbăiere, senzaÈ›ia uscată este modul în care pielea ta îți cere să o hidratezi. Da, È™tim, ai nevoie de timp pentru aceasta. Dar ce-ar fi dacă ai putea să te bucuri de hidratarea intensă a pielii chiar în timpul duÈ™ului? 

NIVEA inovează îngrijirea în timpul îmbăierii cu loÈ›iunile de corp hidratante sub duÈ™! Parfumul delicat È™i formulele avansate ale laptelui de corp ÅŸi loÅ£iunilor cu uleiuri esenÅ£iale ÅŸi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele: uscată sau normală. 
Totul este cât de poate de simplu: întâi descoperă produsul perfect pentru tipul tău de piele și apoi bucură-te de hidratare chiar sub duş, urmând pașii de mai jos!

Răsfaţă-Å£i pielea cu loÈ›iunea ta preferată sub duÈ™ în doar patru paÅŸi foarte simpli: 

1. Spală-te cu gelul tău de duÅŸ, apoi clăteÅŸte-te. 
2. După clătire, pe pielea umedă, aplică pe întreg corpul unul dintre cele șase produse de hidratare sub duş, fie loţiune sau lapte de corp, în funcţie de nevoile pielii tale pentru a te bucura de îngrijire delicată, chiar din timpul îmbăierii.
3. Clăteşte-te din nou.

4. Usucă-te ÅŸi te poÅ£i îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată ÅŸi îngrijită, fără senzaÈ›ie lipicioasă. Vei observa cu uÈ™urință că produsul hrăneÈ™te pielea pentru ca tu să economiseÈ™ti timp, nefiind nevoie să mai aplici ulterior loÈ›iune pentru îngrijirea corpului. 







Cu loțiunile de corp hidratante sub duș de la NIVEA, senzația de piele uscată este doar o experiență a trecutului!

Recomandările NIVEA pentru pielea normală cu tendință de uscare:

NIVEA Lapte de corp hrănitor sub duÈ™, cu ulei de migdale, pentru o hidratare în profunzime È™i miros delicat al parfumului unic NIVEA Creme – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp delicat sub duÈ™, cu extract de unt de shea, pentru o piele hidratată, catifelată È™i îngrijită – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA LoÈ›iune de corp sub duÈ™ Q10, cu coenzima Q10, ce redă fermitatea pielii – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp sub duÈ™ cu extract de cacao, pentru hidratare È™i un parfum delicios – 17,75 lei (250 ml).




NIVEA Lapte de corp sub duÈ™ cu extract de miere, pentru hidratare È™i un parfum dulce – 17,75 lei (250 ml).




Recomandarea NIVEA pentru pielea normală:


NIVEA LoÈ›iune de corp sub duÈ™, cu minerale marine, pentru hidratare È™i o senzaÈ›ie intensă de prospeÈ›ime – 17,75 lei (250 ml).



Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

6 comentarii