Shopping Haul - Unboxing Iherb # 17 + Extra


Buna fetelor,

S-au aliniat astrele, s-au minunat zarile, si am reusit si eu sa termin filmuletul cu ultima comanda plasata pe iherb. Ca de obicei, este varianta UNCUT, fara editare, cu balbe, ca sa ma cunoasteti mai bine si sa nu ratati nimic din personalitatea mea :) Am inclus in filmulet si ceva extra, care n-are nicio treaba cu iherb-ul, dar mi s-a parut simpatic, si va las pe voi sa descoperiti despre ce este vorba.



Dupa un dus, daca nu o sa adorm in cada, voi edita postarea si voi adauga si varianta scrisa, pentru persoanele care prefera acest lucru sau nu vor sa ma vada/auda. :D


Ce parere aveti? Sa continui sa fac si filmulete, sau sa ma limitez la scris?

PS: N-am adormit in cada, dar nici nu mai era mult. Asadar, editez si vin cu completarea necesara - click pe denumire pentru a ajunge pe site:


Eucerin Daily Protection Moisturising Face Lotion, Fragrance Free, SPF 30 - 118 ml, 9.10$ - nu are alcool, nu are parfum, are textura usoara si intra super rapid in piele. Mi-ar fi placut sa gasesc si varianta cu SPF 50, dar nu stiu daca exista. Am vazut in schimb lotiuni pentru corp cu spf, si m-ar incanta.
Madre Labs, 5 Pieces, Cosmetic Mini-Brush Set - 1 $, din sectiunea de trial. Sunt foarte fluffy si de abia astept sa le spal si sa le bag in teste. Setul contine o husa si 4 pensule - una pentru fard, una pentru corector, una pentru pudra si o pensula kabuki.
Auromere Ayurvedic Herbal Toothpaste, Fresh Mint - 117 g, 1.24 $ - tot din categoria de trial luata. Contine 23 de extracte naturale, are un miros mentolat si se lauda a rezista de 3 ori mai mult decat o pasta de dinti clasica. Eu momentan folosesc Lacalut, care chiar face diferenta in cazul dintilor sensibili.
Hugo Naturals, Essential Mist, Vanilla&Sweet Orange - 60 ml, 1.49 $ - pentru haine, lenjerie, camera, corp. Miroase bine, e mic si se poate pune in orice geanta.
Madre Labs, Lemongrass, On the Go, Hand Cleanser, Alcohol Free - 60 ml, 0.95 $ - luata in bundle offer, cu cel de sus. Eu folosesc zilnic gel antibacterian, asa ca vine de minune in geanta mea.

Daca sunteti la prima comanda, codul JJK294 va aduce 5 $ reducere.

Voi ce produse ati mai comandat de pe iherb?

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. a inceput sa iti placa videoblogging-ul! Continua cum te simti tu mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar zilele trecute mi-a ajus si mie o comanda, si parca ma gandesc ca mai as avea nevoie de cateva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma pregatesc sa mai plasez o comanda, momentan tot pun si scot produse din cos :D

      Ștergere
  3. chiar azi am scris si eu despre un set de pensule asemanator ;)).

    sa te bucuri de noutati si sa faci filmulete fiindca vorbesti foarte natural si imi place de tine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vazusem ceva in lista de bloguri, sper sa reusesc weekend-ul acesta sa fac vizitele de rigoare :D
      Multumesc mult, Alina, chiar apreciez :*

      Ștergere
  4. Pasta de dinti Jason imi place foarte mult, insa nu am luat-o de pe iherb, am unele temeri si nu am comandat vreodata de la ei, inca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am comandat niciodata de pe Iherb, nu stiu exact unde ajung coletele, ori la posta locala ori la vamala? Am citit diferite pareri si daca ajunge la posta vamala nu sunt prea incantata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca alegi Airmail, doar la posta locala de care apartii. Daca alegi UPS sau DHL, la posta vamala, cu taxele aferente. Au o gramada de produs bune pentru viitoare mamici, mamici si bebici.

      Ștergere