Cosmetice bio de la VforVerde

Buna fetelor,

Am observat ca din ce in ce mai multa lume se indreapta acum spre produsele bio. Fie ca vorbim de alimente, produse pentru ingrijirea casei sau de cosmetice, se pare ca este un trend sa apelam la aceasta categorie de produse. Pana in urma cu ceva timp, nu prea ma incanta acest aspect de produse bio. In ignoranta mea, le consideram a fi niste produse in genul celor home-made, si mereu ma duceau cu gandul la sapunul de casa facut de bunica, lasat la uscat la soare, in ladite de lemn, care mirosea atat de puternic si neplacut, incat ocoleam laditele cu pricina.

Lucrurile s-au schimbat treptat-treptat, de cand am inceput sa activez in blogosfera de beauty. Vedeam la foarte multe fete postari cu produse bio, si toate produsele primeau laude pentru calitatile lor. Impinsa de la spate de curiozitate, am decis sa caut si eu mai multe informatii despre ce inseamna cu adevarat conceptul de bio. Si am inteles atunci. Pentru mine a inceput sa aiba sens aceasta miscare fiindca am inceput sa imi doresc o viata mai sanatoasa, incepand cu produsele pe care le consum si continuand cu cele cu care intru in contact.


Fiind pasionata de cosmetice si de beauty, am inceput, incetul cu incetul, sa integrez produsele bio in rutina mea. Am cautat produse bio romanesti, fiindca tara noastra este un izvor nesecat de resurse, folosite cu succes de atat timp. Primele schimbari au fost facute cu produsele de curatare a corpului. Am pus pe marginea cazii un sapun bio, cu extracte naturale. Chiar daca nu m-am asteptat, am inceput sa intind mana catre el destul de des, fiindca imi placea ca imi simteam pielea curata, dar in acelasi timp hidratata. Dupa ce am vazut ca se poate si asa, m-am axat pe uleiurile naturale, care s-au dovedit a fi un real ajutor pentru un corp hidratat din cap pana-n picioare. Uleiurile de ricin, de cocos, de macadamia, de migdale dulci, de argan m-au ajutat la regenerarea podoabei capilare, la imbunatatirea aspectului pielii, la hidratarea calcaielor si a cuticulelor.

Ultima gaselnita in domeniu a fost uleiul de arbore de ceai, sau tea tree, cum este recunoscut in lume. Este un puternic antibacterian cu spectru larg, si are foarte multe utilizari, fiind de folos atat in gospodarie, cat si la ingrijirea personala. Acum caut si un deodorant natural pe baza de arbore de ceai, si l-am gasit pe acesta, pe www.vforverde.ro care pare promitator:

Cosmetice Bio - vforverde.ro

Acest produs contine ulei de arbore de ceai - antibacterian, ulei de cocos - hidratant si pudra de arrowroot - antiseptic natural. Contine si bicarbonat de sodiu, ceara de albine, unt de shea, ulei de lavanda (care sper sa nu fie prea puternic olfactiv) si ulei esential de lamaie. Fiind un produs natural, lasa pielea sa respire, dar elimina mirosul neplacut datorita uleiurilor din compozitie. Fiind intr-o cantitate mica, se poate lua cu usurinta in geanta, fara a ocupa mult loc.

Mai multe detalii despre produs gasiti pe site sau pe Facebook - V for Verde.

Voi ati incercat deodorantele naturale? Ce parere aveti despre ele?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii

  1. Hm, am scris un comentariu dar nu stiu unde s-a pierdut.
    In fine, ziceam ca eu folosesc numai deo naturale si ca produsele DIY sunt chiar super bune daca sunt facute din ingrediente bune.
    Chiar faceam si eu un deo DIY cu uleiuri esentiale dar acum am ales sa cumpar unul sapt trecuta pe care l-am si prezentat pe blog.
    Ulei de tea tree am si eu in casa.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul de tea tree e indispensabil la mine, il recomand tuturor! Vin in vizita!

      Ștergere