Review: Unt de corp cu extract de iasomie si ulei de argan de la Bottega Verde


Buna fetelor,

Continuam seria review-urilor produselor de la Bottega Verde si astazi discutam despre untul de corp regenerator si hranitor cu extract de iasomie din desert si ulei de argan.



Ce spun ei: Consistenta bogata il face foarte placut de folosit pentru masaj, lasa pielea moale si catifelata. Uleiul de argan poate fi considerat un elixir de frumusete pentru pielea de toate varstele. hraneste, protejeaza si joaca un rol foarte important in protectia anti-imbatranire. Extractul de iasomie este foarte benefic pentru pielea uscata si deshidratata.

Ce spun eu: V-am mai zis chestia asta de cateva ori, eu sunt pasionata de uleiul de argan. Am vazut efectele sale asupra parului meu, de fiecare data m-a scos din impas, asa ca unui produs pentru ingrijirea corpului cu ulei de argan n-am putut sa ii zic pas.

Untul de corp vine intr-un ambalaj de tip borcan, protejat de o folie de siguranta. Si asta v-am mai zis, prezenta acelei folii acolo este ca un balsam pentru o persoana germofoba ca mine, denotand ca sunt prima persoana care are acces la produs. De asemenea, imi place mult cum arata ambalajul, are ceva special si pare a face parte din categoria de lux a produselor de ingrijire.


Produsul in sine are o culoare galbuie si o consistenta destul de interesanta. Nu este un unt de corp in adevaratul sens al cuvantului, ci are mai degraba o textura usoara, ca a unei creme de corp. Mirosul este si el unul foarte interesant, un lucru de laudat la aceasta firma - nu se plafoneaza pe arome clasice, si reusesc astfel sa aiba un produs parfumat unic, cu o multitudine de note. In clasificarea sa, acest produs are urmatoarele note distinctive: note de varf - citrice/fresh (bergamota, coaja de lamaie, coriandru), note de mijloc -  florale (flori albe, lacramioare, iris), note de baza: lemnoase, ambra, muschi (lemn de cedru, mesteacan, chihlimbir, vanilie, mosc). Dupa cum v-am mai zis, nasul meu nu este antrenat sa diferentieze asemenea arome, dar eu simt ceva arome florale si lemnoase.


Eu vara ma cam feresc sa aplic produse hidratante clasice pe piele, le prefer pe cele sub dus, fiindca si asa este foarte cald afara si simt ca nu poate respira pielea. Totusi, acest unt de corp a fost o placere sa il folosesc, datorita texturii sale mai fluide. Intra destul de repede in piele, nu lasa pielea lipicioasa si nici nu lasa o pelicula  grasa la nivelul pielii.L-am aplicat seara, dupa dus, si chiar si dimineata, dupa multa foiala prin pat din cauza caldurii, pielea inca ramanea hidratata si placut parfumata. Avand o asemenea textura, se intindea foarte bine pe piele, fiind si foarte spornic.


Ingrediente:


Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 69 lei, dar acum beneficiaza de o reducere de 29% si costa 49 lei.

Unde se gaseste: online, pe www.bottegaverde.ro, aici.

Nu uitati de codul de reducere CHOICE, care va ofera un discount de 10% la finalizarea comenzii pe site. Codul poate fi folosit doar de primele 20 de persoane :D

Voi ati incercat produsele de la Bottega Verde pentru ingrijirea corpului?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Si mie imi place uleiul de argan. Ma tenteaza si pe mine acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu chiar nu folosesc nimic vara in afara de produsele pentru dus. Nu suport nimic pe piele si vreau sa o las sa respire in voi: pentru iarna, insa, ar fi ideal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu, dar ma tenteaza tare acest unt de corp pentru ca eu am pielea uscata si indiferent de anotimp prefer unturile de corp. Iar pe cele cu argan le ador! Folosesc si creme de fata cu argan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pentru pielea uscata ar fi tare bun! Si eu iubesc uleiul de argan.

      Ștergere
  4. Am avut balsamul de par cu ulei de argan, este genial <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Uleiul de argan este un ingredient extrem de scump, pentru ca se extrage manual din fructele unui arbore care creste doar in apropierea unui satuc din Africa de Nord. Acolo femeile au facut un soi de asociatie (ca un AF de la noi) si zilnic piseaza acele fructe ca pe usturoi, ca sa scoata uleiul respectiv. Numai acolo, in acel satuc, creste acel tip de arbore din care se extrage uleiul de argan.

    Esti o fericita ca poti sa folosesti asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador uleiul de argan. As fi curioasa de textura untului de argan si de efecte. Cred ca e minunat produsul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul de argan este si preferatul meu, datorita proprietatilor regenerante.

      Ștergere
  7. Ador tot ce e pe baza de ulei de argan deci sigur si acesta ar deveni imediat prietenul meu pentru perioada rece.

    RăspundețiȘtergere
  8. folosesc mereu unt de corp asa ca as fi tentata sa il incerc mai ales acum cand pielea mea are nevoie de hidratare intensa dupa atata plaja ;)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca este ideal dupa plaja. Eu nu am mai reusit sa ma bronzez pe picioare vara asta, dar sunt in partea superioara putin pictata :D

      Ștergere