KaffeRoma schimba gustul clasic al cafelei


Buna fetelor,

Poate voi la ora aceasta faceti nani, dar eu sunt la munca. Si maine voi fi la fel. Asa este programul, o data pe luna lucrez si sambata si duminica, si lucrul acesta nu prea se pupa cu programul meu de weekend. Si stati ca va zic si de ce. In mod ideal, weekend-ul ar trebui sa fie un moment de relaxare. Cand nu lucrez, imi place sa fac de vineri toate treburile - curatenie, spalat, gatit, schimbat de lenjerie, calcat &co. Nu-mi ies toate asa de bine, dar cel putin mi se mai elibereaza putin programul pentru sambata, si dimineata pot face ce imi place mai mult - sa dorm cateva ore in plus, sa beau cafeaua relaxata (v-am aratat de multe ori pe instagram poze cu flori si cafele) si sa ma bucur de viata.

Dimineata, eu sunt grumpy cat. Nici nu ai cu cine vorbi, umblu cu ochi inchisi prin casa, pana in bucatarie, sa pun de cafea, iar in timp ce se face cafeaua, imi fac rutina de dimineata. Pentru mine, o zi frumoasa incepe cu o cafea buna, asa ca acum, in timp ce va scriu, mai iau cate o gura de cafea. Astazi beau ceva special - cafea la capsule, cu aroma de vanilie:


Capsule Cafea - Kafferoma

Eu sunt adepta cafelei naturale, facuta in varianta clasica pentru mine, oparita - se iau o cana mare, o lingura de cafea, se pune in cana, se adauga apa clocotita, se invarte bine si se lasa sa se aseze cateva minute. Dar nu ma dau in laturi de la o cafea cu diferite arome, mai ales ca o metoda de rasfat. 

Conducerea de la mine de la serviciu a decretat ca s-a saturat de cafeaua simpla. Asa, dintr-o data, dupa ce a fost in vizita la un partener si a fost servita cu o cafea cu aroma de irish coffee. Mi s-a transmis ca este nevoie sa facem un upgrade la modul in care ne consumam cafeaua si astfel am achizitionat aparat de cafea cu capsule, care usureaza procesul de facut cafeaua. Trebuie doar sa fie apa in aparat, aparatul sa fie conectat la curent electric, sa pun o capsula si sa apas pe buton. Cafeaua iese imediat, si are o aroma delicioasa, in functie de alegerea facuta.

Pentru persoanele mai conservatoare, asa ca mine, care iubesc gustul intens al cafelei, fara alte arome, exista si paduri cu cafea, care se utilizeaza la fel ca si capsulele, doar ca vin in pliculete ca cele de ceai, sunt mai putin messy si nu lasa in urma reziduuri greu de indepartat. 

Efectele cafelei, in cantitate moderata, asupra organismului sunt cu adevarat minunate, iar ultimele cercetari au dus aflarea unor noi lucruri despre aceasta licoare minune. Se pare ca un compus al cafelei, care are un efect antioxident, poate ajuta la protejarea sanatatii ochilor si la prevenirea degenerarii retinei. Aceasta veste mi se pare minunata, mai ales pentru persoanele care petrec mult timp in fata calculatorului sau care au un serviciu care oboseste prea tare ochii.

Voi cum preferati cafeaua? In varianta macinata sau in varianta la capsule?

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii