Experienta mea cu Peria Rotativa Rowenta Expertise Brush Activ Nano Smart


Buna fetelor,

La inceputul lunii trecute a inceput #buzzrowenta. Pentru cine nu stie, Buzzstore este un site unde va puteti inscrie si aveti posibilitatea de a testa gatuit noile produse aparute pe piata. Va las AICI link-ul unde va puteti inscrie, daca nu ati facut-o pana acum.

Dupa cum va spuneam, campania lunii iunie a fost Rowenta. A fost o campanie special pentru bloggeri, iar 40 de fete norocoase au primit pentru testare, aleatoriu, ondulatorul Rowenta Expertise So Curls sau peria rotativa Rowenta Expertise Brush Active Nano Smart. Eu am primit a doua varianta si am bagat-o in teste de indata ce a intrat in posesia mea.

Sa va arat ce a continut coletelul meu, primit multumita campaniei Buzzstore si Rowenta:




Asadar, in pachet am avut 10 pliante cu informatii pentru prietenele mele,1 pliant cu idei de coafuri, garantia si manualul de utilizare, peria rotativa cu cele 2 capete si un saculet de protectie.

Intre mine si peria rotativa Rowenta Expertise Brush Nano Smart a fost dragoste de la prima incercare Are o forma ergonomica, este foarte comod de tinut in mana, are cablul de alimentare lung, deci nu ma tintuieste langa o priza. Functioneaza pe un principu de ionizare, care nu permite deteriorarea parului in timpul utilizarii. Butoanele sunt foarte simplu de apasat, fara sa necesite efort.

Peria rotativa de la Rowenta poate fi folosita atat ca uscator, cat si ca unealta de aranjat parul, pentru a indrepta parul, a-i oferi volum sau pentru a face bucle. Dupa utilizare, parul ramane moale, dar isi mentine forma cu usurinta. Chiar daca sunt incepatoare in ale coafatului, cu peria rotativa reusesc sa am rezultate ca la salon in intimitatea casei mele.

Pretul mi se pare foarte bun si peria este foarte accesibila, putand fi gasita cu usurinta atat in hipermarketuri, cat si in magazine de specialitate fizice sau online. Este ideala pentru a fi oferita cadou unei persoane careia ii place sa aiba un par cu aspect ingrijit.

Pentru mine, experienta cu peria rotativa Rowenta a fost una foarte placuta, si o recomand tuturor fetelor care isi doresc ca parul lor sa fie mereu aspectuos, dar fara prea mult efort.

Voi ati incercat peria rotativa Rowenta Expertise Brush Active Nano Smart?

Kiss Kiss.



Share:

2 comentarii