Folia pentru protectia telefonului - necesitate sau moft?


Buna fetelor,

Mai tineti voi minte cand au aparut telefoanele mobile? Aveau forma si greutatea unei caramizi, nu ofereau decat posibilitatea de apelare sau primire apel si de multe ori necesitau o geanta speciala de purtat, fiindca nu incapeau in buzunarele de marimi decente. Incetul cu incetul, telefoanele au suferit modificari si au inceput sa isi schimbe forma si functiile, devenind din ce in ce mai mici, dar primind functii extra - mesaje, sonerii personalizate, lanterna, alarma, jocuri. Apoi au aparut telefoanele mobile cu camera foto,apoi cele cu clapeta, si lumea lor a evoluat cu repeziciune, reusind acum sa inlocuiasca in totalitate un laptop.

Primul telefon mobil l-am primit cadou de Craciun, cand eram in clasa a noua. Fratele meu, mai mare fiind, avea deja un Nokia, ceva mititel, cu antena. Tin minte ca de abia asteptam sa vina acasa cu el, sa mi-l dea si mie cateva minute sa il butonez, sa intru in paginile din meniul telefonului si sa vad ce se gaseste acolo. Vazandu-ma atat de pasionata, parintii au facut un sacrificiu si mi-au luat si mie telefon, la abonament. Pe langa telefon, am primit cadou si o husa de telefon din crystal, un plastic transparent, menit sa-mi proteje telefonul. Va zic drept - o uram cu desavarsire. Nu reuseam sa apas butoanele cum trebuie, telefonul transpira in ea si facea condens, iar afara nu vedeam nimic pe ecran.

Acum, dupa aproape 13 ani, s-au schimbat si telefoanele, si metodele de protectie a lor. Acum detin un smartphone - nu de moft, ci de necesitate, fiindca trebuie sa fiu in contact cu persoanele de la firma oriunde m-as afla. Si pentru ca nu reusesc de fiecare data sa am grija de telefon, si de multe ori il arunc in fundul gentii si fug, m-am gandit sa aleg pentru telefon Smart Protection. Aceasta folie nu este una clasica, ci o folie inovativa, formata din 4 straturi speciale, care disperseaza socul si ofera calitate optica. Ce este si mai interesant la ea este faptul posibilitatea de regenerare. Datorita stratului de polimeri speciali din care este facuta, folia reuseste sa elimine urmele de uzura zilnica si zgarieturile de nivel mediu. In plus, nu modifica culorile ecranului si nici nu se simte neplacut la utilizare.

Unele persoane prefera sa nu puna folie pe telefon, fiindca merg pe principiul ca ecranul telefonului este destul de rezistent, dar eu nu sunt de acord. Din punctul meu de vedere, asa cum trebuie sa protejam ce este valoros pentru noi prin diferite metode, tot aceeasi grija trebuie sa o aratam si telefonului, care uneori costa destul de mult. Atat timp cat producatorul recomanda acest accesoriu pentru telefon, eu zic ca este o investitie buna. Cam asa arata folia pentru telefonul meu, si ce imi place e ca are doua parti, atat pentru partea superioara, cat si pentru partea inferioara:

Folie Telefoane - Smart Protection


Sa va mai zic ca pentru acest tip de folie puteti sa fiti propriul expert si sa o aplicati singuri, acasa? Folia protectoare vine cu un kit de instalare si cu instructiuni pas cu pas, ceea ce va ajuta sa economisiti banutii pe care i-ati fi dat, in mod normal, daca alegeati sa mergeti la o persoana autorizata sa faca asa ceva. Rezultatele finale le veti vedea la 24 de ore dupa aplicare. Va las mai jos un filmulet sa vedeti cat de usor se poate aplica folia:


Pentru voi, folia pentru protectia telefonului este o necesitate sau un moft?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii

  1. Folia de protectie nu are cum sa fie un moft. Eu nu concep sa imi cumpar telefon si sa il tin neprotejat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, dar sunt alte persoane care nu concep sa puna folie pe el.

      Ștergere