July`s Nails Challenge - Swatch


Buna fetelor,

Tema de astazi este Swatch. Destul de ambigua la inceput, dar fetele au lamurit imediat nelamurirea mea - o oja, pozata, pictata, descrisa. Simplu si la subiect. Dar nu usor de pus in practica. De ce? Oh well, eu am cam multe oje. Asa ca era cam greu de ales o oja. Cum am reusit pana la urma? Am deschis seratarul unde tin ojele de sezon (da, am mai multe locuri unde tin ojele, in caz ca va intrebati :D), am inchis ochii, am bagat mana. Norocoasa? Cea de pe unghiile mele:

Vedeta este oja de la Maybelline Colorama, din gama 60 Seconds, in nuanta 80 Electric Blue. Este un albastru electric, asa cum ii zice si numele, neon, cu sclipici fin in ea.Pensula este una clasica, normala, si se aplica oja cu usurinta cu ea.


Mi-a placut tare mult, mi se pare ideala de vara, si chiar mi-am facut si pedichiura tot in aceasi nuanta. Pana acum rezista bine pe unghii, nu sare, nu crapa, nu se toceste, si este deja a doua zi, lucru decisiv la mine. Se usuca repede pe unghii, nu lasa dare, are un pret mic, dar singurul aspect negativ care l-am gasit a fost faptul ca trebuia aplicate 3 straturi pentru a fi opaca.

Haideti sa vedem ce oje ne arata fetele participante:

  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  4. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.ro
  5. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  6. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro/
  7. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  8. Deyutza http://deyutza87.blogspot.ro/
  9. Andra Kat- http://andrakat.com
  10. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii