Review - Sapun lichid cu extract de Orez Venere de la Bottega Verde


Buna fetelor,

Saptamana trecuta va aratam un coletel plin de bunatati de la Bottega Verde, in care m-am infipt imediat dupa ce am terminat de facut pozele necesare. Le-am trecut pe toate cu domiciliul in baie, si am inceput sa le testez la putere maxima. Primul produs pe care vi-l prezint astazi este sapunul cu extract de orez venere:


Ce spun ei: Curata eficient si elimina mirosurile neplacuta, invaluind cu parfumuri proaspete si delicate. Formula speciala imbogatita cu extract de orez Venere este perfecta pentru uz frecvent. Curata eficient si elimina mirosurile neplacuta, invaluind cu parfumuri proaspete si delicate.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un ambalaj cu pompita, caracteristic sapunurilor lichide Bottega Verde. Pompita se apasa cu foarte mare usurinta si scoate o cantitate marisoara de produs, dar cantitatea se poate modifica in functie de intensitatea cu care apasati pompita. Nu ocupa mult loc pe chiuveta din baie, lucru demn de luat in seama pentru o persoana pasionata de cosmetice, careia ii trebuie spatiu extra sa le insire pe toate :D

Sapunul lichid are o culoare crem deschis si o textura usor apoasa. Mirosul este demential, stiti ca eu sunt fana produse frumos mirositoare, asa ca acest produs m-a cucerit pe deplin. N-as putea sa va zic a ce miroase, cu toate ca pe site are trecute urmatoarele arome: Note de varf: portocala, lamaie, migdale dulci. Note: trandafir, floare de cires, heliotrop, pulbere de orez. Note de baza: lemn de santal, vetiver, mosc. Eu il simt ca ceva gurmand, ceva elegant, simt mai mult notele de mijloc si de baza, care sunt foarte intense. Mirosul persista in mod delicat ore intregi pe maini, ca o boare parfumata.



Acum, ca am trecut de partea tehnica a produsului,sa va povestesc putin despre experienta mea cu el. V-am mai povestit in nenumarate randuri, eu sunt putin mai mult germofoba, iar spalatul pe maini este o activitate extrem de des intalnita la mine. Asta n-ar fi o problema, ma gandesc ca toata lumea o face, poate nu asa de des, dar o face. Problema este ca pe inelarul mainii drepte am o dermatita, care se prezinta cu mici bubite destul de dureroase si iritante, care imi apar in situatii stresante si in contact cu unii detergenti mai agresivi. Pielea se descuameaza, crapa, devine o poarta de intrare a infectiilor in organism, durerea in acel moment devenind cam insuportabila, la fel si mancarimile.  Acest lucru este pentru mine un factor de decizie, si asa pot sa imi dau seama imediat, dupa numai o singura folosinta, daca un produs este sau nu este delicat cu mainile mele.

Acest sapun lichid a fost pentru mine un produs bine-venit. Nu face spuma bogata, ci mai degraba una delicata, putini clabuci, dar se clateste super repede de pe maini. Pielea mainilor ramane placut parfumata, dar in acelasi timp hidratata. Contine surfactanti delicati cu pielea, iar efectele se vad cu ochiul liber. In cateva zile, zona problematica si-a schimbat culoarea, nu mai este rosie, nu mai este dureroasa, si lucrul acesta ma bucura in totalitate. In plus, ajuta de minune la eliminarea mirosurilor de alimente de pe maini dupa procesul de gatire.

Pretul poate fi usor ridicat pentru unele persoane, dar daca e sa luam in calcul beneficiile sale, faptul ca nu contine parabeni, alcool denat, SLS si SLES, eu zic ca merita fiecare banut. In plus, se gaseste acum la reducere, cu 47%, sau poate fi ales ca produs gratuit la o comanda minima de 69 lei.

Daca folositi codul CHOICE beneficiati de o reducere de 10% la comanda. Atentie, codul este valabil la primele 20 de comenzi, deci ar fi bine sa va grabiti.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Olivoyl Glutamate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Fructose*, Glucose*, Oryza Sativa Extract, Sodium Clorhide, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Citric Acid, Panthenol, Benzyl Salicylate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Limonene, Benzyl Alcohol.
* cultura bio.

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 32 de lei, dar acum il gasiti la doar 17 lei, sau il puteti primi gratuit la o comanda de minim 69 lei.

Unde se gaseste: pe www.bottegaverde.ro, aici.

Voi ati incercat acest sapun lichid cu extract de orez venere de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii