Beauty Alert: Girls Just Wanna to Have Fun!

Iata ce culori se poarta in aceasta vara!


Stii ce se poarta in aceasta vara? Vrei sa afli ce culori te vor insoti in vacanta? Melkior te ajuta sa gasesti variantele cromatice la moda in machiajul sezonului estival.
Colectia verii se numeste “Girls just wanna have fun!”. Este o colectie vesela, in tonuri de Wild Rose si Mint, care ne indeamna sa ne jucam in aceasta vara, sa iubim culorile puternice si sa ne exprimam cu ajutorul lor.



Noua colectie “Girls just wanna have fun!” creata de Melkior cuprinde urmatoarele produse:

·        2 nuante superbe de Farduri de pleoape: Wild Rose, Mint
Sunt farduri in culori foarte pigmentate, care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.
SFAT: Da farmec pleoapelor tale! Indrazneste! Acum e momentul!




·        2 nuante senzationale de Oje lucioase: Icecream, Scuba Diva
Sunt oje rezistente care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.
SFAT: Petrece vara alegand oje care trezesc toate simturile!





·        2 nuante de Top Coat cu efect special: Cheer Up, Drops
Folositi acest Top coat pentru a obtine o manichiura cu aspect final sofisticat. Se aplica direct pe unghii sau peste lacul de unghii de o anumita culoare in acelasi ton sau in tonuri complementare. In functie de imaginatia fiecareia, se pot folosi pentru a decora doar pentru o unghie sau doua, ca un accent de design.
SFAT: Ai imaginatie? Demonstreaz-o azi! Pune fantezia la lucru si joaca-te cu efectele speciale pe unghiile tale!




·        5 nuante de Oja Semipermanenta: Ever Sorbet, Ever Sunshine, Ever Mint, Ever Hot, Ever Fun
Oja semipermanenta este din ce in ce mai folosita. Se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se “usuca” mult mai repede, nu necesita pilirea unghiei, are un luciu puternic, rezista cel putin 2 saptamani si se gaseste in culori in tendinte.
SFAT: Iubesti culorile vibrante? A sosit clipa in care le poti pune in valoare! Chiar pe manichiura ta!



Florina Morareanu
Make-up Artist Melkior

Share:

2 comentarii