Shopping Haul - Comanda Avon C 10/2016


Buna fetelor,

Comanda aceasta a fost asteptata cu mare nerabdare. Bine, recunosc, toate produsele cometice sunt asteptate cu nerabdare, dar luna trecuta a fost o oferta destul de interesanta la Avon (comanda de minim 260 lei in C 9/2016 + comanda de minim 120 lei in C 10/2016), care s-a finalizat cu trei produse cadou. Sa termin cu vorbaria si sa va arat mai bine ce a continut comanda mea (click pe denumire pentru a ajunge pe site):





Spumant de baie cu violete - 8 lei, 500 ml - v-am mai zis eu cat de mult imi plac violetele, nu? Iar spumantele de la Avon sunt pasiune veche - fac spuma decenta, costa putin si miros foarte bine. Nu prea pot sa fac vara bai fierbinti, ma molesesc prea tare, dar in sezonul rece mi se par o modalitate ideala de relaxare.
Balsam de buze Lush Lips cu ananas - 5 lei, 3 gr, gama nou lansata. Daca nu ma insel, am mai avut in urma cu foooarte multi ani un balsam cu ananas, cred ca tot de la Avon, si era tare placut.
Balsam de buze Lush Lips cu pepene verde - 5 lei, 3 gr, pentru ca pepene verde si pentru ca pepene verde. Ati inteles ideea, nu? Mai am acasa inca doua balsamuri de buze cu aceasta aroma, dar ce mai conteaza?!
Gel hidratant pentru ras Skin So Soft - 8 lei, 150 ml - mai am putin si termin gelul de ras pe care il am de la Lidl, asa ca am profitat de oferta sa il incerc si pe acesta, mai ales ca este laudat. Sper sa fie ok si sa nu provoace iritatii.
Lotiune hidratanta sub dus Skin So Soft - 8 lei, 250 ml, beneficiind de acest pret fiindca am luat-o la set cu gelul de ras de mai sus. Mai am una in baie, careia trebuie sa ii fac cat de curand un review.
Sampon hranitor Supreme Oils Advance Techniques - 16 lei in aceasta campanie, 400 ml - pe acesta l-am achizitionat doar pentru ca l-am prins la o oferta extra - gratis, mai bine zis, din My Avon Magazine, impreuna cu urmatorul produs.
Tratament hranitor Supreme Oils Advance Techniques- 8 lei in aceasta campanie, 50 ml - si acesta luat gratis - am avut pe comanda doua produse din aceasta gama, balsamul si spray-ul bizafic. Acestea costau, impreuna, 29 lei, pret la care era in My Avon Magazine, setul complet cu 4 produse. De aceasta este bine sa fii reprezentant :D

Urmatoarele 3 produse au reprezentat cadoul de care va vorbeam:
Elixir pentru baie Sweet Sensuality Planet Spa - 12 lei in aceasta campanie, pentru 250 ml. Miroase demential a iasomie si umple cada de spuma. Eu l-am mai avut, e minunat.
Spray de corp Sweet Sensuality Planet Spa - 10 lei in aceasta campanie, este exclusiv online, are 100 ml. Si acesta miroase extraordinar de bine, si a venit la fix acum, fiindca eu vara am o aversiune fata de parfumuri, oricat de usoare ar fi, si ma indrept mereu catre body mist-uri.
Masca peel-off Revitalising Retreat Planet Spa - 10 lei in aceasta campanie, pentru 75 lei. Are extract de ginseng si nu este transparenta, cam mai toate produsele existente la Avon de acest fel. De abia astept sa o incerc, cred ca ne vom intelege bine.

Campania aceasta are un cod promotional tare interesant - pentru cumparaturi online de minim 120 lei, la introducerea codului AVON110 primiti, cu doar 5 lei, setul format din lacul de unghii Gel Shine Top Coat + untul de corp Planet Spa cu minerale din Marea Moarta. Valoarea standard a  acestui set este de aproape 67 lei (click pe imagine pentru a ajunge pe pagina cu oferte)


Voi ce produse ati mai comandat de la Avon in ultima perioada?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. eu am avut o comanda la oriflame saptamana asta :D de la avon n-am mai luat nic. dar erau spray-urile alea senses de corp intr-o era trecuta...alea le-as lua iar. imi placeau la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si acum acele spray-uri de corp, teoretic lotiuni de corp. Mersi ca mi-ai amintit de ele, am si eu doua in dulap care trebuiesc scoase la inaintare :D

      Ștergere
  2. sunt foarte curioasa de Suprem oils, adevarul este ca nu am prea gasit impresii dar as vrea si eu sa il incerc

    RăspundețiȘtergere