Review: Demachiant pentru fata cu trandafiri si muguri de magnolie de la Bottega Verde


Buna fetelor,

Stiti deja cat de importanta este ingrijirea tenului, nu? Dar stiti si cum se face o ingrijire ca la carte? Fie ca ati aplicat machiaj sau nu, tenul trebuie curatat in fiecare dimineata si seara, si curatarea nu presupune doar folosirea unui produs de demachiere - demachiant sau apa micelara. O curatare completa a tenului trebuie sa cuprinda, obligatoriu, un produs de curatare solubil in apa, cu care sa spalati tenul. Nu va incredeti niciodata in produsele care au specificatia fara clatire, nici apa micelara nu trebuie, datorita compusilor sai, sa ramana pe ten. Asadar, va prezint cel mai recent produs incercat, pentru curatarea tenului:




Ce spun ei: Produsul indeparteaza cu un singur gest impuritatile tenului, oferind confort pielii si ajutand-o sa se mentina frumoasa si luminoasa. Formula delicata contine extract de magnolie si extract de bujori de trandafir, emanand note florale care ofera o senzatie imbatatoare de bunastare. Utilizat zilnic, face ca pielea sa fie mai proaspata si catifelata... pentru o senzatie de frumusete radianta!

Ce spun eu: Produsul vine intr-un tub de plastc cu pompita, ambalaj care se muleaza la fix pe preferintele mele. Este igienic si spornic si asta se vede de la prima incercare.



Demachiantul este sub forma de gel, are o culoare roz transparenta si un miros foarte placut, floral, care pe site este descris ca o aroma de petale de trandafiri. In momentul in care iese din ambalaj, se simte aroma de trandafiri Damascena, dar in contact cu apa mirosul se dilueaza si este abia perceptibil, usor floral. Dupa clatire, mirosul dispare de tot, lucru demn de luat in seama de persoanele cu piele sensibila.



Nu face multa spuma, curata foarte bland tenul si se clateste foarte usor si repede de pe ten. Eu l-am folosit atat simplu, cat si cu un buretel de celuloza si mi-au placut efectele in ambele cazuri. Nu usuca tenul si nici nu lasa acea senzatie de piele care tine. Este spornic, asa cum v-am zis, si o cantitate mica de produs imi ajunge pentru curatarea intregii fete si a gatului. Nu mi-a uscat pielea, nu mi-a provocat nicio neplacere. Evident, am reusit performanta sa-mi bag produsul in ochi (ca de obicei), si nu s-a lasat cu drama.

Are ingrediente bine alese (excluzand parfumul), nu contine nici alcool denat, nici parabeni, nici SLES sau SLS. Mie mi s-a parut un produs bland si de efect, si cred ca si iarna, atunci cand tenul meu se usuca si o ia razna, o sa fie un produs pe care o sa mi-l doresc la indemana.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 32 de lei.

Unde se gaseste: online, pe www.bottegaverde.ro , aici.

Nu uitati, codul CHOICE plasat la finalul comenzii pe site va aduce un discount de 10%.

Voi ati incercat acest demachiant de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.

Share:

24 comentarii

  1. Si eu am tenul foarte sensibil si cred ca acest produs mi-ar fi de folos.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar trebuie sa ne spui si ce tip de ten ai tu si daca produsul se potriveste si tenurilor grase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul normal, cu tendinte de ingrasare vara. Eu zic ca ar merge pentru orice tip e ten.

      Ștergere
  3. Dumnezeule! Ador produsele de la Bottega Verde. Eu m-am indragostit de produsele comandate. Mirosul nu e prea mult, nici foarte putin, atat cat trebuie. Stii ca e un indicator al produselor din compozitie, nu? Adica cu cat mai putina spuma si miros, cu atat este mai bun. Ce imi place la produsele lor este faptul ca folosesc multe extracte naturale si diferenta chiar se observa. Eu cu gelurile de dus de la ei nici nu mai transpir atat de excesiv si imi catifeleaza pielea, lasand-o parfumata, pe putin 48 ore.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am observat si eu faza cu gelul de dus, ca nu transpir la fel dupa utilizarea lui. Eu ma gandeam ca e numai in capul meu ;)

      Ștergere
  4. Eu nu am incercat brandul asta. De cand am avut probleme in primavara, demachiez cu ceva pe baza de ulei apoi folosesc un gel. Folosesti un buretel de fata sau sau periuta? Sau doar degetele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buretel de fata din celuloza. Am aplicat-o si cu degetele, dar varianta cu buretelul mi se pare mai ok, fiindca imi ofera si o exfoliere usoara.

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat, dar mie imi place tot ce miroase a trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca miroase wow, imi plac produsele lor <3

    RăspundețiȘtergere
  7. De mult cautam un demachiant bun, multumesc pentru idee, o sa intru pe site la bottegaverde!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt tare curioasa de miros, desi nu as zice nu sa il incerc mai ales ca este un brand pe care nu l-am incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase delicat a trandafiri Damascena. Au multe produse bune, chiar ti le recomand.

      Ștergere
  9. Ce prezentare buna! Pare tentant produsul! Din pacate, nu am incercat nimic de la Bottega Verde.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit nimic de la Bottega Verde dar am auzit in ultimul timp numai de bine despre produsele lor. E de retinut acest demachiant.

    RăspundețiȘtergere
  11. supa prezentarea ta sunt tentata sa il incerc si eu! sunt inca in cautarea demachiantului perfect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am sa incerc si eu acest produs, sper sa fie si pe placul tenului meu.

    RăspundețiȘtergere