Shopping Haul - Comanda iherb #18 + noua metoda de transport (+video)


Buna fetelor,

Am primit in sfarsit una din cele doua comenzi plasate pe iherb de cand au schimbat politica firmei in ceea ce priveste transportul. Coletul a ajuns la Posta Vamala si am scapat fara sa platesc nicio taxa, lucru care m-a incantat :) Mai multe detalii despre transport, cate zile a durat sa ajunga la mine si cum am intrat in posesia coletului, le gasiti in videoclipul de pe Youtube:


Daca nu vreti sa-mi vedeti fata sau nu vreti sa-mi auziti glasciorul, am decis sa va las aici si poza de grup cu produsele comandate si ceva detalii despre ele:


Set Andalou Naturals Clarifying - doar 10.87$, prins la o oferta buna, cu 20% reducere. Contine un gel de curatare, un tonic, un exfoliant, o crema de zi si o crema de noapte, in cantitati destul de mari pentru a le folosi o perioada lunga de timp si a-mi face o parere despre ele.
Bass Exfoliating Skin Towel - 3.60$, un exfoliant pentru corp, din material de loofah. Exfoliaza bine pielea si, fiind lung, se poate folosi cu usurinta pe spate.
Source Naturals Green Tea Extract - 3.77$, 60 de tablete - antioxidant puternic, cu 35 mg de EGCG. tabletele sunt mici, usor de inghitit, si se recomanda a se lua 2-3 pe zi. Eu deja am inceput sa le consum, va voi tine la curent cu evolutia mea daca sunteti interesate.
Sugarless Sugar - 1$, 35 de pliculete - luat din categoria de trials, este un indulcitor natural, pe baza de stevie, monk fruit si agave. Are indice glicemic scazut si 0 kcal.
Whey protein - 0.08$, 30 de grame - luat tot din categoria de trials. Are aroma de vanilie si un continut de 20 de grame de proteine. Nu sunt adepta prafurilor, prefer sa iau proteinele din alte surse, dar am fost curioasa sa il incerc.

Daca sunteti la prima comanda, codul JJK294 va ofera o reducere de 5 $.

Ce produse ati mai comandat de pe iherb?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Imi plac produsele. Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am folosit marca asta, dar sună interesant. Să le folosești cu plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere si sa ne povestesti pe larg despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac filmuletele tale. daca la inceput erai asa undercover de nici nu stiam cum arati acum sut incantata sa vad clipuri cu tine.
    Mi-ai dat o veste tare rea in priviinta transportului. Nu ma multumeste acest aspect cu posta vamala. Sper sa rezolve ceva in accest sens. Imi place acel set Andalou. Am un feeling ca sunt produse bune si ca merita sa incerc varianta trial iar daca sunt multumita sa trec la cea full size! sa le folosesti cu placere! Pup

    RăspundețiȘtergere