Beauty Alert: Hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia


Volum dublu și îngrijire în același timp?

Descoperă gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia

Este timpul să spui “Adio!” părului uscat È™i coafurilor sofisticate, bucurându-te de volum dublu È™i îngrijire în acelaÈ™i timp!

Cum look-ul natural este noua tendință în hairstyling, NIVEA revoluționează întreg portofoliul de styling și introduce o formulă hrănitoare, îmbogățită cu ulei de macadamia, ce previne uscarea firului de păr.

“Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendinÈ›e. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează usor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea părului. Dacă doreÈ™ti să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care ce nu încarcă părul È™i îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-È›i părul Å£inând capul în jos. De asemenea, pentru un finish lejer È™i susÈ›inere de lungă durată, poÈ›i aplica spray-ul din aceeaÈ™i gamă“, ne recomandă Sally Brooks, stilistul internaÅ£ional NIVEA.

Dacă până acum erai nevoită să alegi între volum și îngrijire, trebuie să știi că gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și îngrijire pentru ca tu să simți frumusețea unui păr sănătos.
 
Indiferent dacă vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr, volumul și fixarea puternică te vor însoți pe durata întregii zile. Bucură-te de un păr îngrijit și aliniază-te tendințelor toamnă - iarnă! Încearcă una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfectă pentru orice ocazie!



Indiferent de coafura aleasă, bucură-te de un păr plin de volum cu noua gamă de hairstyling NIVEA Volume Care!









Preț recomandat NIVEA Volume Care spumă pentru păr: 15.01 RON (150 ml).
Preț recomandat NIVEA Volume Care fixativ pentru păr: 15.01 RON (250 ml).


Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Share:

0 comentarii