Shopping Haul - Comanda Avon C 13/2016


Buna fetelor,

Daca tot v-am aratat astazi o postare de tip shopping haul, am zis sa fac dezmatul pana la capat si sa va arat si ce mi-am luat in ultima comanda plasata la Avon. Ca de obicei, nu sunt multe produse, fiindca nu am gasit ce am vrut initial. Voiam sa incerc buretelul de machiaj si  un blush si un countouring powder, dar n-am gasit asa ca m-am limitat la cele de mai jos (click pe denumire pentru a ajunge pe site):


Summer White Sunrise - 12 lei, 50 ml, din oferta pentru reprezentanti. O apa de toaleta din categoria Floral-Chypre, cu note de mandarina, orhidee si patchouli. Miroase tare bine si presimt ca o sa abuzez de ea.
2 x Lotiune de corp sub forma de spray Senses Lagoon - 8 lei, 100 ml fiecare - pentru vara este produsul ideal. Miroase foarte frumos, hidrateaza decent, intra rapid in piele si lasa o senzatie racoroasa. L-ati vazut deja in videoclipul cu preferate si cel de empties.
Masca de par Avon Naturals Vitamin Boost - 8 lei, 125 ml. V-am mai zis eu cat de mult imi plac mastile de par, iar aceasta promite un par matasos cu aspect sanatos in doar 1-3 minute. Sper ca o sa ne intelegem bine.

In acest catalog era o oferta buna la cele 3 produse (lotiunile de corp si masca de par), si le-am luat cu doar 18 lei, adica cu 6 lei bucata. Pe site veti gasi toate produsele care pot fi combinate in aceasta varianta, si cu siguranta veti gasi ceva pe plac.

Voi ce produse ati mai comandat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

26 comentarii

  1. AM COMANDAT MAI MULTE PRODUSE ATAT PENTRU MINE CAT SI PENTRU VECINELE MELE

    RăspundețiȘtergere
  2. Bune produse. Nu am mai dat de mult timp o comanda la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu folosesc produse de la Avon.Sunt faine majoritatea produselor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea comand de la Avon, am ramas fan Oriflame

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-e dor de Summer White. In facultate era singurul parfum pe care mi-l puteam permite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca de o lotiune de corp spray am si eu nevoie. Am sa mai dau si eu o comanda la Avon ca in ultimul timp nu mi-am mai lut nimic

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac anumite produse de la ei, de regula spumantele de baie

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit ca Lagoon este una din aromele cele mai vandute.

    RăspundețiȘtergere
  9. De la Avon vreau sa cumpar si eu lotiunea pentru corp.
    Pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Naturals imi amintesc ca erau produse mai light si care te mentin pe linia de plutire. Acele lotiuni as vrea sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  11. lotiunile sub forma de spray sunt printre preferatele mele! nu le ratez vara

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am mai cumparat de mult ceva de la Avon. Acum cativa ani nu era luna in care sa nu facd o comanda maricica, acum insa am descoperit alte branduri si am abandonat produsele Avon.

    RăspundețiȘtergere