Beauty Alert: Hidratarea de toamna. 10 reguli folosite de make-up artisti


Buna fetelor, 

Temperaturile incep sa scada si treptat se instaleaza toamna cu ale sale caracteristici: vantul care asterne un covor de frunze pe alee, ploaia care inunda strazile si ceata care ne tulbura vederea. Nu e de mirare ca si corpul nostru cere mai multe haine, pentru a se feri de conditiile extreme. Dar este important ca sub amalgamul de haine pe care le imbracam pentru a ne incalzi sa ne asiguram ca pielea noastra se simte confortabil cu temperatura si ca este fericita. Iar pentru asta, are nevoie de hidratare cat cuprinde.

Este total eronata ideea ca in sezonul racoros organismul nostru nu are nevoie de o cantitate mare de apa precum vara, singura diferenta este ca aceasta necesitate nu este la fel de puternic resimtita. Cu toate acestea, este necesar sa ne hidratam chiar daca nu simtim in mod intens nevoia pentru ca organismul nostru sa functioneze in parametri normali, iar pielea sa poata fi hidratata. Aceasta este doar o masura de interior, o actiune esentiala pe care o putem face si trebuie sa o facem zilnic, daca suntem preocupati de sanatatea noastra.

„Pe langa hidratarea pielii din interior, prin consumul de apa si alimente bogate in nutrienti, ne mai putem ocupa de hidratarea pielii din exterior. Asta inseamna sa ne cream un ritual zilnic, prin care sa curatam pielea, sa indepartam celulele moarte si sa o hidratam cu ajutorul unor produse naturale, de calitate. Vara poate nu trebuie realizat acest ritual zilnic intrucat mergem la plaja, aplicam uleiuri sau creme cu protectie solara, iar acestea functioneaza in beneficiul nostru, insa toamna lucrurile se schimba si implicit trebuie sa deprindem si noi alte obiceiuri,” explica Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Iata un top cu 10 cele mai bune metode de hidratare a pielii folosite de catre specialisti astfel incat sa iti poti face pielea fericita in fiecare zi, chiar si in anotimpul rece.

1. Curata-ti fata cu o apa micelara cu extract de magnolie, flori de portocal si provitamina B5. Este ideala pentru a indeparta machiajul sau impuritatile de pe fata sau buze, asigurand o curatare profunda din doar cateva miscari. Pentru curatare aveti nevoie de 2-3 dischete demachiante, care se imbiba in apa micelara si apoi se utilizeaza prin miscari usoare asupra fetei.


2. Exfoliaza-ti fata cu un scrub demachiant special pentru fata cu extract de castravete si orez. Acesta curata cu delicatete fata si ajuta la eliminarea ceulelor moarte si a impuritatilor de pe ten. De asemenea, consistenta sa reduce efectul lucios al fetei, iar rezultatele sunt de imediata purificare si improspatare a tenului, lasandu-i un aspect unifom si natural. Acest scrub poate fi aplicat de 2-3 ori/saptamana pentru a obtine rezultate de invidiat.



3. Tonifiaza-ti tenul cu un spray tonic hidratant cu extract de muguri de trandafir, albastrea si aquaxyl.  Se aplica pe fata in mod direct, obtinand o senzatie de piele fresh, hidratata si racoroasa. Chiar daca tu probabil nu simti nevoie sa te racoresti in acest sezon, pielea are nevoie de asta pentru a realiza o trecere mai usoara catre mediul extern. In plus, acest spray tonic reda pielii echilibrul natural, protejand-o si oferindu-i rezistenta la schimbarile de temperatura.



4. Foloseste o crema hidratanta pentru fata. Nu numai ca iti va inchide porii si te va proteja de impuritatile cu care vei lua contact, dar iti va hidrata tenul si ii va oferi elasticitate si aparare impotriva razelor soarelui daca alegi un produs precum crema de fata hidtratanta cu extract de tei, cu SPF 15, de la Bottega Verde.



5.  Rasfatul de weekend. Alege-ti o zi in care sa iti faci timp sa iti aplici o masca de fata. Spre exemplu, masca de fata purificatoare cu argila este ideala pentru fata si gat. Principiul activ al argilei, remediu antic, actioneaza cu eficacitate garantata, prin absorbtia impuritatilor si a excesului de sebuum, pentru a reda luminozitatea tenului. Tenul se va elibera de impuritati, iar tu te vei bucura de o fata catifelata si frumoasa, chiar si fara machiaj.



6. Si corpul are nevoie de ingrijire. Un gomaj de corp cu extract de struguri rosii si scrub din seminte de struguri iti va improspata pielea cu delicatete. Textura placuta de gel lasa pielea incredibil de moale si elastica, iar particulele exfoliante curata delicat celulele moarte si impuritatile, fara sa irite pielea.Este o alegere ideala pentru toamna!



7. Un gel de dus hidratant va conferi pielii o senzatie de prospetime si confort. Moale si cremos, gelul de dus cu unt de shea invaluie corpul intr-o imbratisare catifelata. Untul de shea este cunoscut pentru proprietatile sale extraordinare de emoliere si hidratare, ceea ce il face perfect pentru sezonul racoros.



8. Continuam tratamentul de infrumusetare cu un balsam universal cu 30% extract din unt de shea organic, care are scopul de a repara, proteja si catifela zonele cele mai uscate ale pielii precum mainile, coatele, cuticulele, genunchii si calcaiele. Este un adevarat elixir de infrumusetare, nutritiv, hidratant si protector, care face pielea foarte moale si matasoasa.



9. Nu uita de par! Sezonul racoros este periculos pentru sanatatea parului, asa ca asigura-te ca folosesti un sampon hidratant. Samponul cu keratina si proteine de casmir este perfect pentru restructurarea si revigorarea parului, ingrijind parul deteriorat, mai ales dupa expunerea intensa la soarele din vara, avand nevoie acum de o atentie speciala. Keratina si proteinele de casmir au actiune reparatoare si protectiva, astfel ca parul tau se va simti mai plin de forta si vitalitate inca de la prima spalare.



10. Nu in ultimul rand, pentru o actiune completa, foloseste si un balsam hranitor precum balsamul de par cu unt de argan pentru parul fragil. Este un produs special, cu efect de balsam pentru parul fragil, subtire si neascultator, iar formula sa bogata in plante active, ulei de argan, ulei de susan organic si miere ii confera stralucire si catifelare, facandu-l sa straluceasca de la radacina si pana la varfuri.



Indiferent care sunt zonele care au o necesitate de hidratare mai mare, Bottega Verde este alaturi de tine pentru a-ti oferi produse speciale pentru fiecare categorie, naturale si bogate in nutrienti. Pentru o Ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.
Care este produsul preferat de hidratare toamna?
Kiss Kiss.

Share:

33 comentarii

  1. sunt repetenta la capitolul produse tonice. Musai sa imi pun si eu pe lista un spray tonic precum cel recomandat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma gandesc decat la cum miros toate! toamna fac trecerea la unturi de corp. in rest, cam tot aceleasi produse le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciodata un spray tonic dar m-ai facut curioasa, pare tentant

    RăspundețiȘtergere
  4. Aplicarea scrub-ului este pasul meu preferat si am o mare colectie de produse de acest gen la indemana!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesante sugestiile, sigur au un miros extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  6. In aceasta perioada imi place untul de corp cu unt de shea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am folosit nici un produs, dar am auzit numai de bine de untul de shea..

    RăspundețiȘtergere
  8. De cate ori intru pe blogul tau, ajung sa maresc lista de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tenul trebuie sa fie hiratat in fiecare anotimp doar ca procedeul este putin diferit. Produsele de la Bottega verde sunt excelente pentru ten si am avut si eu placerea sa incerc o parte dintre ele. Le recomand

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun wishlist-ul tau. Gelul de dus cu unt de shea de la Bottega il am si eu si imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Wooow ... asa ,,putine,, ? :) Unele produse le folosesc si eu, si sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Uleiul si untul de corp sunt preferatele mele in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsele de la Bottega Verde sunt foarte bune. Deja ma gandesc sa fac o noua comanda.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac produsele despre ai scris. Cu siguranta se vor regasi cateva si in comanda mea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand este vorba de rasfat...fiecare femeie este decisa sa aleaga ce e mai bun!

    RăspundețiȘtergere