Cartea de pe noptiera # 32 - Alegerea inimii - Linda Howard


Buna fetelor,

Se pare ca ia trec printr-o perioada mai putin placuta in ceea ce priveste timpul si organizarea, dar sper sa ma pun repede in grafic, deoarece urmeaza o perioada incarcata tare si o sa am nevoie de toata organizarea din lume sa-mi fac timp de blog. Asadar, azi o sa avem 2 postari cu carticele, fiindca vreau sa continui seria Mackenzie scrisa de Linda Howard.

Cartea a doua se numeste Alegerea inimii (Mackenzie`s Mission) si urmareste povestea lui Joe:



Joe Mackenzie a reusit sa isi vada visul cu ochii si acum este cel mai bun pilot, colonel in aviatie, respectat si admirat de toata lumea. Acum lucreaza la un proiect special, Night Wing, un avion de razboi, cu sistem de arme. In echipa sa intra un nou personaj, Caroline Evans, experta in optica laser, o femeie foarte frumoasa care ii da lumea peste cap si il face sa isi doreasca sa o cucereasca. Ca in toate povestile de dragoste, pasiunea invinge, iar cei doi traiesc un frumos weekend impreuna, plin de momente fierbinti.

Cand se reintorc la serviciu, afla ca cineva a sabotat proiectul la care lucreaza, ranind un coleg de breasla si punand in pericol multi oameni si legaturi politice. Sa fie oare Caroline vinovata sau exista un complot mai mare in spatele acestei povesti?

Va las sa aflati singure! Cartea este in format mic, are 216 pagini si se citeste foarte usor, la fel ca precedenta. O gasiti AICI, la pret bun si transport gratuit!

Si Gabi citeste, asa ca va invit sa vedeti ultima ei lectura!

Kiss Kiss.


Share:

0 comentarii