Rochiile maxi, piese de rezistenta pentru primele zile de toamna


Buna fetelor,

Oficial, este toamna, iar ce denota mai bine acest sezon decat rochiile maxi? Sunt foarte versatile, se pot purta la o plimbare in parc, prin oras sau la plaja, si vin in atatea forme, texturi si culori, incat cu siguranta se gaseste o varianta pentru oricine.

Zaful este un magazin online cu preturi destul de mici, si calitate ridicata. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 30$, deci are un mare plus, fiindca putem economisi banii pe care i-am fi platit pentru transport si sa ne luam ceva extra. Din cate imi dau seama, coletele vin la Posta Vamala, si ajung cam in 15-25 de zile.

Acest magazin are aproape 600 de modele de rochii maxi, care mai de care mai atractiva si mai placuta. Toate rochiile le puteti vizualiza aici more

Eu deja mi-am ales cateva preferate, care m-au atras de la prima vedere:

1. Vertical Stripes Asymmetrical Maxi dress - o rochie foarte frumoasa, dar in aceeasi timp formala, datorita design-ului. Partea din fata este mai scurta, si cred ca se poate purta cu ususrinta la munca.

2. Floral Self-Tie V-Neck Maxi Dress - frumoasa si delicata, aceasta rochie s-ar potrivi de minune pentru  o plimbare cu partenerul de viata. 



3. Geometrical Print Long Dress - pentru o tinuta casual este cea mai buna varianta. Culorile sale ne aduc aminte de vara ce tocmai s-a incheiat, iar lungimea sa o face purtabila.


4. Floral Embroidered Round Neck Maxi Dress - daca sunteti in cautarea unei rochii elegante, aceasta poate fi norocoasa. Culoarea si detaliile o fac sa fie speciala.


5. Color Block Open Back Zippered Maxi Dress - aceasta rochie pare ideala pentru o iesire cu fetele in oras sau la shopping.



Voi purtati rochii maxi? Care este preferata voastra din cele prezentate de mine?

Kiss Kiss.



Share:

2 comentarii

  1. rochia aia cu broderie, penultima, este nemaipomenita. Daca era putin mai imbracat in partea din spate, era si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ziceam si eu. Si poate putin la maneca, pe mine nu prea ma avantajeaja astfel de model.

      Ștergere