Review: Set sampon si balsam cu ginseng si proteine vegetale pentru par subtire si deteriorat de la Bottega Verde


Buna fetelor,

Astazi avem in plan ingrijirea parului, asa ca va voi prezenta un set foarte atractiv de la Bottega Verde, un set format dintr-un sampon si un balsam pentru parul subtire si deteriorat, cu extract de ginseng si proteine vegetale:



Ca sa lamurim de la inceput cum sta treaba, haideti sa va spun cateva ceva despre parul meu. Momentan are o lungime medie, e blond si cu multa personalitate, asa ca stapana :) Firul de par este subtire, scalpul este foarte pretentios, razvratindu-se cu matreata si mancarimi la orice produs nepotrivit, iar cireasa de pe tort este faptul ca are tendinte de ingrasare, deci la 2-3 zile trebuie spalat neaparat daca vreau sa arate bine sau trebuie sa folosesc sampon uscat. A, da, sa nu uitam, este si ondulat si cu muuuult volum.

Sa incepem asadar cu samponul:



Ce spun ei: Reda parului vitalitatea sa naturala gratie proprietatii hidratante a extractului de ginseng si a celei restructurante a proteinelor vegetale. Este ideal pentru parul lipsit de rezistenta, subtire, fara viata, uscat de spalatul prea des, stres, coloranti sau de la solutia de permanent. Produsul este potrivit pentru persoanele care isi doresc un par plin de vitalitate, bogat si catifelat. Este ideal pentru a reda stralucirea parului vopsit. Formula combina actiunea hidratanta a extractului de ginseng cu puterea restructuranta a proteinelor vegetale.

Ce spun eu: Samponul vine intr-un tub de 200 de ml, care nu ocupa mult loc pe marginea cazii. Se poate aseza cu usurinta pe capac, dar nu cred ca voi fi nevoita sa apelez la acest lucru datorita texturii produsului si a orificiului de dozare, care are dimensiunea ideala. Ambalajul este usor transparent la lumina, si se poate vedea cantitatea de produs ramasa in tub.



Samponul este transparent, are o textura clasica, si are un miros tare placut. Pe site este descris cu urmatoarele note - note florale (iasomie, violete, magnolie, trandafir) cu note de varf de citrice si cu note de baza picante, lemnoase si de mosc. In timpul spalarii se simte un miros usor picant, condimentat, nasul meu nu percepe insa si celelalte arome.



Ca de obicei, samponez de doua ori. Spuma facuta este una bogata, dar se clateste cu usurinta din par. Curata bine scalpul si nu usuca firul de par pe lungime, aspecte care le apreciez foarte tare la un sampon. Este bland cu scalpul, nu mi-a provocat matreata sau mancarimi, fapt pentru care mai primeste o bila alba. Fiind recomandat pentru spalare frecventa, nu mi-a marit timpul dintre spalari, dar acest aspect chiar nu ma deranjeaza. Dupa utilizare, parul nu mi se incalceste si nu ramane aspru, chiar daca nu folosesc balsam dupa spalare. Eu nu am parul deteriorat, deoarece am grija de el si nu imi place sa il agasez inutil, asa incat nu pot sa va dau detalii despre acest aspect, dar pot sa va zic ca dupa utilizare, parul ramane stralucitor si hidratat, si nu mai este atat de frizzy ca de obicei.

Ingrediente:



Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 19 lei.

Unde se gaseste: online, pe www.bottegaverde.ro, aici.

Si sa continuam cu balsamul de par:



Ce spun ei: Cu doar cateva picaturi de produs parul este restructurat, devine mai stralucitor, mai rezistent, de la prima aplicare. are actiune nutrienta si hidratanta datorita extractului de Ginseng.Pentru un par mai stralucitor, puternic si rezistent. Este perfect pentru a ingriji parul cu probleme. Formula imbogatita cu extract de ginseng.

Ce spun eu: Balsamul de par vine intr-un tub tip squeeze, care sta foarte stabil pe capac. Capacul a venit sigilat, lucru care a incantat germofoba din mine :) Ambalajul este destul de moale, deci presimt ca nu o sa imi dea batai de cap la ultimele utilizari, si la fel ca cel al samponului, usor transparent la lumina, iar sistemul de dozare simplu de utilizat.



Balsamul are o culoare alba si o textura cremoasa, care il ajuta sa se intinda cu usurinta pe par. Mirosul are aceleasi note ca ale samponului, dar mi se pare mult mai intens, mai oriental, usor masculin, divin din punctul meu de vedere Mirosul se mentine in par pana la urmatoarea spalare, si nu de putine ori m-am surprins mirosindu-mi parul :)



Ca de obicei, aplic balsamul de la urechi in jos, las sa actioneze cateva minute si clatesc bine. Hidrateaza bine parul, il netezeste si il lasa foarte placut parfumat. Nu il incarca si imi defineste mult mai bine buclele naturale. Parul ramane stralucitor si moale si se mentine asa pana la urmatoarea spalare.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 25 de lei.

Unde se gaseste: online, pe www.bottegaverde.ro, aici.

Cele doua produse vin impachetate intr-o cutie de cadouri tare simpatica, cu sigla Bottega Verde, si cred ca ar fi un cadou ideal pentru oricine doreste sa aiba un par frumos si ingrijit. Setul il gasiti aici, la doar 44 de lei. De asemenea, gasiti si alte seturi sau produse individuale pentru ingrijirea parului, in functie de nevoile sale.

Nu uitati ca puteti beneficia de 10% reducere la comenzile voastre, introducand codul CHOICE la finalul comenzii.

Voi ati incercat produsele pentru ingrijirea parului de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.

Share:

32 comentarii

  1. Nu am folosit inca produse de la Bottega Verde, desi am mai auzit de ei, dr daca au si un sampon bun contra caderii parului sigur ii voi contacta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac produsele lor, sunt foarte ok :), si isi merita renumele capatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Balsamul pare destul de grosut. Imi place asta! Si vin si ambalate...as lua si eu un set, sa vedem ce e de ele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu pe drum un colet de la Bottega si chiar am luat niste chestii si pentru par :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare interesant samponul. Mai ales daca e ok si in ce priveste matreata. E bun si pentru par gras?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu pentru par am incercat o amsca de la ei, am pe wishlist si un sampon, sa vad cum se comporta. O sa trec frumusel pe lista acest set.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat, cand ma intorc din vacanta dau o tura pe site-ul lor, multumesc pentru review :)

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte interesant, le voi incerca si eu cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am un par foarte deteriorat. Multumesc pentru recomandare. O sa tin cont la o viitoare comanda.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nits eproduse bune care trebuiesc incercate

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am propus de ceva timp sa incerc ceva de la ei si cred ca aceste doua produse mi-ar fi de trebuinta

    RăspundețiȘtergere
  12. Asteptam ...si parerea ta dupa o perioada mai lunga de utilizare(desi ginsengul si proteinele vegetale sunt extraordinare pentru par)

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru par nu am luat inca nimic de la Bottega Verde dar am in plan un ulei PENTRU par.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am si eu un set pentru par de la ei si ca prima impresie pot sa zic ..wow!

    RăspundețiȘtergere