Review: Gel spumant de curatare Bioderma Sebium


Buna fetelor,

Dupa cum v-am mai zis pe aici pe blog, tenul meu este normal, cu usoare tendinte de ingrasare vara. Din acest motiv am decis sa achizitionez gelul de curatare Sebium de la Bioderma, care promitea o curatare blanda si un ten purifiat.



Ce spun ei: Sebium Gel Spumant curata bland, limiteaza excesul de sebum si purifica pielea. omplexul brevetat Fluidactiv mentine calitatea sebumului, prevenind blocarea porilor. Complexul natural, brevetat D.A.F, creste pragul de toleranta al pielii. Toleranta cutanata si oculara buna. Non-comedogenic.

Ce spun eu: Eu am achizitionat varianta mini, de 100 de ml, care a venit intr-un tub transparent de tip squeeze, sigilat printr-o metoda foarte ingenioasa. nemaintalnita de mine pana acum. Tubul sta perfect pe capac, sistemul de dozare are marimea ideala pentru a nu se face risipa de produs, si materialul face asa incat produsul sa nu ramana pe peretii sai. Produsul se gaseste pe piata si in varianta de 200 de ml, tut la tub, sau in variante de flacon cu pompa, la 200 si 500 ml.


Produsul in sine este un gel albastru, cu textura usoara. Mirosul este unul marin, dar dispare rapid in contact cu apa. Eu l-am aplicat atat direct pe ten, cat si cu ajutorul unui buretel din celuloza, iar varianta din urma mi-a placut cel mai mult. Spumeaza decent si se clateste usor de pe ten.



L-am folosit atat dimineata, cat si seara, dimineata pentru curatarea tenului de impuritatile si sebumul adunat peste noapte, iar seara dupa utilizarea altul produs de curatare (in cazul meu apa micelara). Curata bine tenul, dar nu reuseste sa indeparteze machiajul, asa ca eu il recomand sa folositi in prealabil si alta metoda de curatare daca ati purtat machiaj. Fiind pentru ten gras, lasa o sensatie usoara de piele care "tine" daca nu folositi nimic dupa, dar eu de fiecare data aplic o apa de trandafiri si acea senzatie dispare imediat.

Dupa cum ziceam, eu l-am folosit cu ajutorul unui buretel de celuloza, care a ajutat sa spumeze bine produsul. Am folosit o cantitate mica de produs de fiecare data si preconizez ca durata de viata a acestui tub mititel ar fi cam de doua luni, poate doua luni jumatate. Pentru mine este super ok, dar cred ca folosit simplu, fara adjuvant, ar reduce aceasta perioada.

Bioderma are game pentru diferite tipuri de ten, asa ca veti gasi cu siguranta ceva ce se va potrivi cu nevoile tenului vostru.

Ingrediente:



Cantitate: 100 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 10 lei.

Unde se gaseste: in farmacii sau online, AICI.

Voi ati incercat acest gel de curatare de la Bioderma Sebium?

Kiss Kiss.

Share:

24 comentarii

  1. Bioderma dooar 10lei ?Hm suna interesent.Nu am folosit produse Bioderma pana acum dar niciodata nu e tarziu

    RăspundețiȘtergere
  2. Pretul este foarte bun si Bioderma este una din marcile de renume care are produse bune si calitatea cred ca este pus pe primul plan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Eu prefer insa sa le iau din online, la mine in oras subt scumpe foc.

      Ștergere
  3. n-am incercat pana acum produse bioderma. de cand ma tot tin.... se pare ca am ramas restanta la acest capitol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca nu resti singurica ;) eu mai am un produs pe lista de review-uri, pot zice ca mi-am facut damblaua. 😂

      Ștergere
  4. Doar 10 lei?destul de ieftin, si eu am tenul la fel ca al tau si nici nu mai stiu ce produse sa folosesc , dar am sa mi-l achizitionez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva mai scumpe produsele de la Bioderma, dar merita fiecare banut. Sunt exceptionale. Nu am incercat acest gel de curatare pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se par scumpe, prefer sa investesc mai mult in produsele cu ingrijire.

      Ștergere
  6. Am folosit cateva produse de la Bioderma dar acest gel nu l-am folosit inca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am ten gras si am folosit gelul asta de la ei. Din pacate nu am fost super multumita, pt ca nu curata suficient de bine. Am avut tub mare si tin minte ca asteptam sa se termine... Asa ca il recomand mai mult pt ten mixt (m-a costat si mult mai mult...pretul tau e f. bun).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred ca ar fi prea indicat pentru un ten prea gras. Eu le gasesc de fiecare data online mult mai ieftine, un alt exemplu ar fi apa micelara Bioderma mica, de 100 ml, care online e si pana in 10 lei, iar la mine in oras 25 lei. 😠

      Ștergere
  8. ma cam tenteaza, dar cred ca e putin prea mult pentru tenul meu uscat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-as recomanda pentru un ten uscat, dar sunt curioasa cum ti se va parea!

      Ștergere
  9. Suna tentant la doar 10 lei. Chiar vreau sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca este si in varianta mica, fapt ce ma determina sa il incerc si eu pe viitor. Pretul este foarte accesibil, astfel ca nu am ce pierde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu! Prefer astfel de variante mini, sa vad daca merita sau nu banii!

      Ștergere