Cartea de pe noptiera # 31 - O inima neimblanzita - Linda Howard


Buna fetelor,

Daca e joi, e zi de lectura, cum deja stiti. Cartea de astazi a fost citita la viteza, si tin sa va anunt ca urmeaza sa va prezint toata aceasta serie, daca va intereseaza. Asadar, sa va zic cum a inceput toata treaba. La o comanda pe elefant, am primit o carte cadou. Mie imi plac cartile romantice, asa ca am pus imediat mana pe ea sa o citesc. Dupa ce am citit-o, am avut un feeling ca apartine de o serie, si la o simpla cautare pe google, mi s-a confirmat parerea. Asa ca am luat toata seria sa o citesc, deja am inceput si a doua carte, asa ca material pentru aceasta rubrica tot o sa am.

Prima carte a seriei Mackenzie:


Mary Potter este o profesoara care vine sa predea intr-o scoala din orasul Ruth. Acolo descopera ca cel mai destept elev din scoala, Joe Mackenzie, s-a retras de la cursuri, asa ca decide sa ii faca o vizita si sa-l convinga sa se reintoarca la scoala. Ajunsa la casa acestuia, da peste tatal sau, Wolf, un indian care nu este privit cu ochi buni de micuta comunitate, din cauza trecutului lui. Reuseste sa il convinga pe Joe, fiul acestuia, sa faca meditatii cu ea, promitandu-i ca va incerca sa il ajute sa-si urmeze visul de a deveni pilot. Ajunge sa se indragosteasca de Wolf, dar in acelasi timp sa starneasca urma comunitatii impotriva ei si a familiei Mackenzie, deoarece barbatul a avut un trecut furtunos, fiind acuzat de un viol pe care nu il savarsise si petrecand din aceasta cauza 2 ani in inchisoare. Pasiunea izbucneste intre Mary si Wolf, dar terorile trecutului reapar si un alt violator apare in oras, deghizat in indian, incercand sa faca tot posibilul pentru a-i pune in carca faptele sale lui Wolf.

Vor reusi oare cei doi indragostiti sa treaca peste trecut si peste toate ostilitatile comunitatii? Cine este oare adevaratul vinovat? Va las pe voi sa descoperiti, citind cartea, pe care o gasiti AICI la super pret si cu transport gratuit. Apropo de carte, are 264 de pagini si se citeste foarte rapid, mie mi-au trebuit cateva ore sa o dau gata :D

Voi ce carte ati citit in ultima saptamana?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii