Credit fara banca? Da, se poate!


Buna fetelor,

De cand ma stiu, m-am cam ferit de relatiile cu bancile. Nu ma intelegeti gresit, am carduri deschise, conturi curente in diferite valute, dar am facut tot ce-mi statea in putinta sa ma feresc de luarea unui credit bancar. Chiar daca prin reclame toate erau atractive, si ma ajutau sa imi rezolvi o problema neprevazuta intr-o clipita, adevarul din spatele reclamelor era mereu diferit. Ajunsa la banca, de fiecare data dadeam peste comisioane si taxe neprezentate initial, si ceea ce parea a fi cea mai buna afacere se dovedea a fi mai paguboasa decat oricare alta varianta.

Si atunci ce este de facut daca se intampla o urgenta si trebuie nevoie de o suma mare de bani, de care nu dispunem? Poate primul gand ar fi apelarea la rude sau la prieteni, dar eu personal nu recomand. In primul rand, sanse mari ca nici ei sa nu aiba, ca vorba aia, traim in plina recesiune. In al doilea rand, stiu multe cazuri in care, din privinta unor imprumuturi banesti, s-au stricat prietenii trainice sau s-a ajuns la situatia in care nu-si mai vorbesc rudele de ani de zile.

O alta varianta ar fi sa apelam la credite nebancare, credite care in ultima vreme au prins un avant foarte mare pe piata financiara din Romania. Procedura de luare a unui credit de acest fel este una destul de simpla si se poate face chiar online, evitandu-se astfel cozile de la banci, o tona de acte si birocratia in general. In plus, banii se pot vira in contul bancar, in doar 15 minute, timp in care va puteti relaxa cu o cafea.

Ce este si mai interesant la acest tip de credit este ca voi decideti toate detaliile. Decideti ce suma de bani veti lua - de la 150 lei pana la 1500 lei, si perioada de creditare, intre 5 si 30 de zile. Dupa ce v-ati configurat creditul dupa bunul plac, aveti nevoie de o copie dupa actul de identitate. Veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei, iar in 15 minute ar trebui sa primiti banii in cont. In plus, primul mini credit luat, in valoare de pana la 600 lei, vine cu DAE si dobanda 0%, deci este un real ajutor. Si sa nu uitam de posibilitatea de a amana plata lui, optiune de care tot online puteti dispune.

Voi ce parere aveti despre acest tip de credit? Il preferati pe acesta, sau va bazati pe cele conventionale, bancare?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. tot mai multi oameni fug de banci din cauza procesului greoi de acordare a creditelor si alec ceste credite nebancare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, atat de mult dureaza si au atatea comisioane, incat iti vine sa lasi balta toata treaba.

      Ștergere
  2. Ultima data cand verificai creditul fara banca era pt o suma imprumutata de aprox 2 mii lei si returnat intr-un an aprox. 2400 in rate lunare adica o dobanda de... 20%.
    Solutia a fost sa fac economii si sa am buget de avarie, in caz de criza sa ma imprumut de acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bugetul de avarie e cea mai buna cale de urmat. Devii asa propria ta banca, fara dobanda.

      Ștergere