Review: Spray tonic hidratant cu extract de muguri de trandafiri, albastrea si Aquaxyl de la Bottega Verde


Buna fetelor,

La prima comanda plasata pe site-ul Bottega Verde mi-am ales un gel de curatare din gama Linea Fiori, cu extract de muguri de trandafiri si magnolie. Fiind foarte delicat cu tenul, mi-a placut foarte mult, asa ca mi-am dorit sa incerc si alte produse din aceasta gama. Urmatorul pe lista a fost spray-ul tonic hidratant, cu extract de muguri de trandafiri, albastrea si Aquaxyl:



Ce spun ei: Delicat si fara alcool, este un produs indispensabil curatarii zilnice a fetei, redandu-i pielii echilibrul natural. Contine albastrea, extract de muguri de trandafiri si Aquaxyl™, care ajuta piele sa isi mentina gradul optim de hidratare. Se aplica pe fata in mod direct, obtinand o senzatie imediata de piele fresh, hidratata si radioasa.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un tub cu pulverizator, ceea ce ii usureaza foarte mult aplicarea. Tubul este subtire, si ocupa putin loc de depozitate. Pompita a functionat perfect pana acum, si cu o singura apasare pe ea produsul se aplica pe toata fata.

Tonicul este un lichid transparent, cu miros foarte frumos de trandafiri Damascena, miros ce persista bine pe ten. Eu l-am aplicat de doua ori pe zi, atat dimineata cat si seara, dupa folosirea gelului de curatare. Pentru un efect intens de racorire, se poate tine in frigider. Se poate aplica direct pe ten, evitand zona ochilor, prin pulverizare sau se poate aplica cu ajutorul unei dischere demachiante. Ambele tipuri de aplicari sunt foarte revigorante, dar eu am optat de mai multe ori pentru a doua varianta - v-am mai povestit aici ca eu am traume din copilarie (era sa ma inec) si nu prea suport sa-mi vina apa direct in fata.



Tenul meu este normal, cu usoare tendinte de ingrasare vara, si cu usoare tendinte de uscare in sezonul rece. Problema cu care ma confrunt este prezenta punctelor negre, care uneori se inflameaza si se transforma in cosuri.

Pentru mine, apa de trandafiri a fost descoperirea anului 2016. Efectele sale pe tenul meu sunt extraordinare si nicicand nu a aratat mai bine tenul meu decat dupa utilizarea acestui tip de produs. Nici spray-ul tonic hidratant de la Bottega Verde nu se lasa mai prejos si imi ofera aceleasi rezultate uimitoare, ba chiar mai mult. Dupa cum va ziceam, folosesc acest produs dupa gelul de curatare. Vara aceasta am fost destul de curioasa si am incercat multe geluri de curatare, fiecare cu diferite rezultate. Unele dintre aceste geluri de curatare imi lasau senzatia de ten care tine dupa folosire, dar cu acest tonic hidratant scapam imediat de aceasta senzatie. Tonicul se absoarbe imediat in piele, nelasand tenul gras sau acea pelicula usor lucioasa prezenta la alte produse de acest gen. Restabileste echilibrul pielii, hidrateaza bine si lasa tenul curat si luminos. Oricat de tern si obosit ar arata tenul meu, dupa o trecere a dischetei imbibate cu acest tonic, tenul se schimba radical.

Una, doua pulverizari pe discheta demachianta este de ajuns pentru tot tenul, asa ca presimt ca o sa imi ajunga o perioada indelungata acest produs. De asemenea, nu contine alcool si nici nu usuca tenul. Pe site gasiti si alte variante de tonic, ideale pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 35 de lei.

Unde se gaseste: online, pe www.bottegaverde.ro, aici.

Nu uitati ca puteti beneficia de 10% reducere la orice comanda, utilizand codul CHOICE la finalizarea comenzii.

Voi ati incercat spray-ul tonic hidratant de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.


Share:

32 comentarii

  1. Un demachiant si un spray de corp cu apa de trandafir am luat cand am fost in vacanta in Bulgaria de la un brand local. Mi-au placut foarte mult. Ma bucur ca se gaseste si la Bottega Verde. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca au produse tare bune in Bulgaria, bazate pe extract de trandafiri.

      Ștergere
  2. imi place cum suna! cred ca o sa-l comand si eu. m-am inteles bine cu apa de trandafiri

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc ca tonic doar ape florale si apa termala. Nu am incercat apa de trandafiri, insa intentionez. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa termala n-am incercat pana acum, desi am una pe stoc. Cele florale mi se par ideale pentru tenul meu.

      Ștergere
  4. Ce bine suna, o sa il iau si eu, demachierea si hidratarea sunt pasi foarte importanti in sanatatea pielii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Mie imi place ideea de a pulveriza produs direct pe fata...exact ca la apa termala :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ambalajul, mi se pare foarte util sa aplici asa. Chiar am vazut un tutorial in care se recomanda sa pui tonicul intr-un astfel de recipient, pentru a-l aplica mai usor

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l-am incercat si nici nu stiam de existenta lui, dar suna interesant si cred ca cel putin pe timp de vara este o reala placere sa-l folosesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pun mare pret pe ingrijirea tenului, si-mi plac efectele sale pe tenul meu!

      Ștergere
  8. nu l-am incercat, nu prea sunt trandafirii chiar pe lista preferatelor mele dar restul descrierii suna destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru cod, produsele sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca miroase super! numai cand aud de trandafiri imi si imaginez ceva foarte placut :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Apa de trandafiri este preferata mea. Sunt sigura ca produsele sunt foarte bune, le voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac la nebunie misturile care improspateaza tenul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Toata lumea vorbeste despr produsele Botegga Verde, chiar mi se pare interesant produsul.

    RăspundețiȘtergere
  14. u am incercat acest tonic dar sunt convinsa ca este frumos parfumat si sunt sigura ca este si hidratant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca ai incercat in schimb produsele de machiaj, si eu vreau sa le incerc!

      Ștergere
  15. Daca nu contine alcool e un mare plus. Și mie imi place mult apa de trandafiri. xoxo

    RăspundețiȘtergere