Cartea de pe noptiera # 33 - O noapte de neuitat - Linda Howard


Buna fetelor,

Cum, doua carti intr-o saptamana? Da, fiindca trag tare sa ajung la target-ul propus pe Goodreads. Sau cel putin la jumatate din el, fiindca timpul e tare scurt. Continuam seria Mackenzie cu cartea cu numarul 3, cea care mi-a starnit cheful de citit toata seria. In aceasta carte - O noapte de neuitat (Mackenzie`s Pleasure), se urmareste povestea de dragoste dintre un alt fiu al lui Wolf, Zane Mackenzie si Barry Lovejoy.



Zane Mackenzie este ofiter SEAL, profesionist adevarat, tacut si letal, expert in ceea ce face. Cand fiica ambasadorului Statelor Unite este rapita si tinuta ostatica in Liban, este trimis impreuna cu echipa sa sa o salveze. Ajuns acolo, o gaseste pe Barry Lovejoy intr-o casa foarte bine pazita, legata de pat si ... goala. Incearca sa o salveze, dar lucrurile nu merg conform planului, asa ca scapa din acea casa si de urmaritori, dar sunt fortati sa se adaposteasca intr-un loc parasit pana la lasarea intunericului. Considera ca cel mai bun mod de a petrece acel timp este ceva pasional, asa ca trec la treaba foarte rapid :) Nu stiu cum sa zic, dar parca prea repede ii apuca pe aceste persoanje dragostea si pasiunea :) O data cu venirea noptii, apare si echipa de salvare, dar nici acum lucrurile nu decurg cum ar trebui, iar Zane este impuscat in incercarea sa de a o proteja pe Barry.

Urmeaza apoi doua luni de covalescenta, perioada in care cei doi nu reusesc sa se intalneasca, fiind tinuti departe de tatal fetei. Totusi, dragostea dintre ei invinge, si Zane o gaseste pe Barry, dar realizeaza ca este in pericol de a fi din nou rapita, iar tatal ei este implicat in acest lucru si in niste afaceri tare necurate.

Reusesc cei doi sa scape? Cine este de fapt vinovat pentru rapire? Aflati citind cartea, pe care o gasiti AICI, la pret bun. Ca toata seria, cartea se citeste cu usurinta - cateva ore mi-a luat, si are un final neprevazut.

Voi ce carte ati citit in ultima vreme?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii