Oferta Yves Rocher martie 2016

Buna fetelor,

In sfarsit a aparut oferta pentru luna martie de la Yves Rocher, mult asteptata de mine. De acum astept si catalogul, poate se aliniaza planetele si apare si el intr-un final. Revenind la oferta, ma asteptam sa fie ceva de 8 martie, dar n-a fost nimic. In plus, ofertele de produse gratuite se ofera de la suma de 59 lei, comparativ cu 39 de lei, cum era in trecut. Si a crescut si al doilea prag, de la 109 la 129 lei. Sa vedem insa detaliile, pe care le puteti vedea AICI:

La oferta de 59 lei cred ca as fi in dilema si n-as sti ce sa aleg. Crema de fata impotriva rosetii cade din prima, nu am nevoie de ea, si la fel si produsul supriza - oricat de mult ma incanta pe mine surprizele, presimt ca o sa dau din nou peste o crema de ochi, deci cred ca as zice pas. La batalie stransa ar fi masca de fata/par cu argila marocana - stiti doar cat de turbata sunt eu dupa produsele cu argan, si intre rimelurile lor. Am incercat deja Sexy Pulp - imi place mult de tot, e un rimel care imi lasa genele super, si Volum Spectaculos - am avut varianta waterproof, nu stiu daca si aceasta este waterproof, dar personal nu prea imi sunt pe plac astfel de rimeluri, deoarece nu sunt prea delcate cu genele. M-ar tenta si Volum Elixir, care promite intarirea si repararea genelor, multumita semintelor de Hibiscus.

In ceea ce priveste oferta de 129 lei, nu-mi sunt straine parfumurile. So Elixir Purple l-am avut, atat in varianta mini, cat si in varianta de 50 de ml si... (pauza sa-mi verific stocul).... il am si in varianta de 30 de ml, acceasi cantitate fiind ofertit si la cumparaturile de minim 129 lei. Imi place mult cum miroase, a fost primtre primele parfumuri de la Yves Rocher incercate si a ramas in sufletelul meu. Quelques Notes D`Amour il am in varianta de 30 de ml, este parfumul pe care il folosesc acum,si este dragoste mare intre noi. Chiar daca am mai multe parfumuri scoase la inaintare, dupa acesta intind mana cel mai des.

Noutatea lunii martie este imbogatirea gamei Un Matin au Jardin cu varianta Verbina, pe care o gasiti AICI. Gama contine lapte parfumat pentru corp (200 ml), apa de toaleta (100 ml) si gel de dus parfumat (200 ml). Cred ca mirosul este super si mai cred ca este o aroma ideala pentru vremea calda care va veni.


In plus, sunt seturi destul de avantajoase la pret - doua geluri de dus din gama Jardins de Monde la doar 15 lei, asta insemnand un pret de 7.5 lei pe bucata - pret imbatabil. Puteti alege intre setul format din gelul de dus cu boabe de cafea + gelul de dus cu magnolie sau setul format din gelul de dus cu grapefruit + gelul de dus cu portocale. Mai multe detalii AICI



Si la ingrijirea parului puteti opta pentru un set format din 3 produse de ingrijire + o sacosa de shopping cadou. Oferta o gasiti AICI  si puteti alege intre samponul crema non-spumant si diferite tipuri de sampoane, pentru diferite nevoi.


Veti profita de oferta Yves Rocher din luna martie?

Kiss Kiss.




Share:

6 comentarii

  1. sunt destul de tentante aceste oferte, adica eu daca as fi consumatoare de produse de la ei, m-as bucura sa primesc diverse produse cadou

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai am un strop din rimelul So Elixir si cred ca am sa dau o noua comanda sa incerc volume elixir. Consider ca au oferte generoase

    RăspundețiȘtergere
  3. masca pentru ten si par...nu cred ca am vazut pana acum deci trebuie incercata

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar este tentantă oferta, mai ales că-mi place mult de tot parfumul So Elixir Purple!

    RăspundețiȘtergere